Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna1990000

Zdradził mnie ..

Polecane posty

Gość dziewczyna1990000

Chłopak mnie zdradził z moją siostrą :( Dowiedziałam się o tym dzisiaj rano. Ona do mojego chłopaka wysłała sms'a : "Dziękuję Ci kochanie ta noc była cudowna. Może uda się to powtórzyć?" Zapytałam go o co chodzi... Przyznał się że to był taki jednorazowy wyskok. Kazałam mu się wynosić. Jestem w drugim miesiącu ciąży :( On o tym wie. Cieszyl się jak dziecko ze zostanie ojcem. Strasznie się boję że sobie nie poradzę.

kto zdardził raz, zrobi to i drugi - a kto zdradził, ten nie kocha, Smutna ale prawdziwe. Dasz sobie radę, ale z nim nie miej już nic wiecej wspólnego, bo tylko bardziej sie unieszczęśliwisz.

Gość dziewczyna1990000
Siostra do mnie ciągle dzwoni..... nie wiem czy mam odebrać. Już nic nie wiem. Nie mam ochoty z nią i z nim na rozmowę :( Już nie chodzi tutaj o mnie ! Ale o to dziecko.

Gość dziewczyna1990000
Nie chcę już go więcej widzieć, ale dziecko musi mieć ojca.

Gość dziewczyna1990000
Najgorsze jest to on chciał tego dziecka to nie była zadna wpadka. Planowaliśmy ślub.. a on wszystko spierdo***

Gość ouihj;m
baby są głuuuupie, zdradził ją z własna siostrą i ona do niego wróci bo dziecko musi mieć ojca. Oszukuj się dalej kretynko

Gość Szpindlerowy mlyn
nie wiem z kogo wieksza gnida-z siostry czy z chlopaka,ale chyba jednak z siostry ja mialam taka daleka kuzynke, na imrezie xlat temu calowala sie z moim owczenym chlopakiem, do tej pory z nia nie rozmawiam

Gość Kamil06
Nie ciekawa sytulacja, najgorsze ze z siostra, totalna klapa, nie wiem co moge Ci doradzic ale nie zalamuj sie, bedzie lepiej, nieodzywaj sie do niego narazie, zobaczysz czy mu na Tobie zalezy.

Gość dziecko ojca tak
ale to nie znaczy że Ty musisz z nim być. Nie warto. A siostra... kurcze, chyba bym nie wybaczyła czegoś takiego :(

Gość dziewczyna1990000
Nie chcę do niego wracać. Chodzi mi bardziej o to że będę musiała mieć z nim kontakt ze względu na dziecko.

Gość Kamil06
Zdradzil wiec nie sadze:(

Gość ouihj;m
zobaczysz czy mu na Tobie zalezy. ta bardzo mu na niej zależy... wczorajszej nocy chyba najbardziej !

Gość ouihj;m
*tamtej nocy

Gość dziewczyna1990000
Nie ma zamiaru jej tego wybaczać... jemu też nie. Nie rozumiem jak oni mogli się do czegoś takiego posunąć.

Dziecko musi mieć ojca, ale to nie znaczy, że musi mieć takiego ojca. Załóżmy, że zostaniesz z nim przez wzgląd, że "dziecko musi miec ojca", i co to dziecko będzie widzieć całe życie? Kłócących się ciągle rodziców? Matkę stale podejrzewającą ojca o zdradę? Już lepiej być samotną matką i mieć nadzieję,że kiedyś spotka sie na swojej drodze kogoś uczciwego i kochajacego.

Gość dziecko ojca tak
eh no niestety te spotkania na pewno będą Cię dużo kosztować. Tylko nie daj się mu przekonać do powrotu, bo pewnie będzie tego próbował.

Gość dziewczyna1990000
Nawet jeśli zależy ja mu tego nie daruje.

Gość beatasmarkata
wiele matek chowa dzieci samotnie . moja siostra miała taką sytuację jak Ty tylko że nie była w ciąży a miała już dwójkę dzieci . później poznała naprawdę fajnego faceta , mają ślub i tworzą rodzinę . i on jest ich ojcem teraz , zwracają się do niego 'tato' i mają do niego szacunek. nie ten ojcem który zrobi lecz ten co wychowa , bo nie sztuką jest zrobić. nie martw się bo będzie dobrze . dasz sobie na pewno radę. a chłopaka kopnij w dupę bo jak ktoś wspomniał wyżej że jak zdradził raz to zdradzi i kolejny ;) przykre ale poradzisz sobie ;) powodzenia ;)

Gość ouihj;m
jak facetowi zależy na kobiecie, to nie bzyka innej!

Gość Kamil06
Wiem i dlatego napisalem z nie sadze, zdrada to zdrada, ja tez rozeszlem sie z dziewczyna, bylo ciezko ale jest lepiej, najwazniejsze to dbaj o dziecko.

Gość dziewczyna1990000
Pewnie macie racje. AgentT - też bym wolała żeby to dziecko nie cierpiało przez nas. Obawiam się jednak że on nie da za wygraną i będzie nalegał na spotkania.

Gość dziewczyna1990000
Będę o dzidziusia dbać :) Dziecko jest najważniejsze.

Gość słabe to provo jest
0/10

Może nalegać na spotkania, możesz nawet sie z nim spotkać - grunt, żebyś została przy swoim. Kto kocha ten nie zdradza, a jego obecne zachowanie może wynikać z poczcia winy, a nie z miłości. Z miłości wynika zaufanie i wierność, a nie to co on zrobił.

Gość yukfuf
-10/10

Gość dziecko ojca tak
Piszesz, że jesteś dopiero w drugim miesiącu - więc jeszcze masz jakieś 7 miesięcy, w których nie ma najmniejszego powodu, abyście musieli się spotykać. A do tego czasu on powinien zrozumieć, że nie ma powrotu. A co do dziecka... osobiście uważam, że mniej będzie cierpiało dziecko, które od małego będzie miało sytuację, w której rodzice są osobno, niż takie, które doświadcza rozstania rodziców, albo ich codziennych kłótni...

Gość dziewczyna1990000
Czy wszystkie przeżycia muszą być prowokacją? Nie sądzę.

Gość dziewczyna1990000
dziecko ojca tak - masz rację. To jest najgorsze co może być dla dziecka.

Gość jesteś młoda powiedz
rodzicom o siostrze i chłopaku popros ojca zeby przypilnował aby ten frajer nigdy wiecej nie zblizał sie do ciebie ,teraz tylko oni moga tobie pomóc a twoja siostra do szmata której nie powinnas siostrą nazywać !

Gość dziewczyna1990000
Mój tata zmarł w 2011r. A mamie nie chcę o tym mówić. Poprostu powiem że ... nie wiem co jej powiem.