Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna1990000

Zdradził mnie ..

Polecane posty

Gość saleriiiiii
ile macie lat? Długo byliście w związku do momentu zdrady?

Gość jesteś młoda powiedz
mamie nie chcesz powiedzieć i robic z siebie matke terese tylko w imie czego? a moze chcesz siostre pogłaskać po główce i powiedzieć nic sie nie stało? cała rodzina powinna wiedzieć co zrobiła ci ta suka , dlaczego twoje dziecko nie bedzie miało ojca ? dlaczego? bo jego ciocie swędziła pisssda , kryj to dalej

Gość dziewczyna1990000
Ja mam 28lat mój chłopak juz były ma 29lat. Byliśmy ze sobą 10lat.

Gość dziewczyna1990000
Nie chcę robić z siebie matki teresy.

Gość beatasmarkata
ja mam takie zdanie jak 'jesteś młoda powiedz'. dlaczego miała byś nie mówić tego mamie ? niech się rodzinka dowie jaką masz siostrę .

Gość ja pani wasza
to fajna masz siostre no naprawde

Gość gość
hym ... w życiu bym nie wybaczyła zdrady. I dziwię sie ludziom którzy daja sobie kolejne szanse w nadzieji ze kiedys to sie zmieni otoż nie zmieni się . schematy sie powielaja. Nie mial szacunku do Ciebie ani twój facet ani Twoja siostra. Uważam że jak powiesz mamie to będzie Ci lżej . Wiem smutek zżera Cie od środka no ale tak już w życiu jest ze raz jest lepiej a raz gorzej. Ale nie możesz zostać z tym problemem sama wyżalając sie tylko na forum musisz wziąć sprawy w swoje łapki dla waszej dwójki bo stres w ciąży źle wpływa na rozwój dzidziusia pamiętaj o tym !

Gość gość
ja równiez uwazam ze powinnas powiedziec mamie prawde.. ona Cie wesprze..a siostra? no coz, kawal szmaty z niej!po takim czyms zerwalabym calkiem kontakty z taka "siostra"

Gość gość
oh a mnie parokrotnie laska jebla w rogi zdzira jestesie takie same suki kutas kasa i polot!

Gość gość
Powiedz mamie. Bo jak wytłumaczysz jej że nie gadasz z siostrą? Jeszcze wyjdziesz na tą złą bo urywasz bez powodu kontakt z siostrzyczką. I wiesz co? Jej sms sugeruje że między nimi już wcześniej była chemia. Laska po jednorazowym wybryku (zwłaszcza z facetem ciężarnej siostry) nie pisałaby tego co ona. Najpewniej chciałaby to wymazać z pamięci i czułaby się conajmniej nieswojo. Ja na twoim usunęłabym ze swojego życia "siostrę" i faceta. Nie chciałabym egzystować w otoczeniu Judaszy.