Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszęschudnąć

do końca czerwca - ile schudnę?

Polecane posty

200 mg to Malo organizm potrzebuje ok 3000 mg Ja mam 500 mg 3 x dziennie po 2 kapsulki czystej l-karnityny Ale ruszam sie duzo Do pracy na rowerze W pracy spalam ok 700 kcl ciagle w ruchu W domu 1,5 godz intensywnego skakania na skakance Jak mam czas IDE na aerobik lub Zumbe Ps. W uk l-karnityna jest tania :)

Gość muszęschudnąć
Dieta slim fast: a jakie ćwiczenia wykonujesz i jakim czasie? mi w sumie dużo nie potrzeba do wymarzonej sylwetki, ale jednak ciągle te 4-5 kg za mną gdzieś łazi. do tej pory ćwiczyłam 4 razy w tygodniu, 45 minut rower stacjonarny, 3000 stepów na stepperze - to jakieś 45 minut u mnie wychodzi. nie wiem jeszcze jak teraz to rozplanuję, bo w sumie idą wakacje, będę miała w końcu czas rano ćwiczyć. a no i chcę kupić stepper skrętny bo działa bardziej na wew i zew partie ud, a o to mi głównie chodzi, na prostym to juz nie to. :/

Gość muszęschudnąć
możliwe, że jak będą efekty to kupię na wakacje czystą l-karnitynę.

Gość myszka3009
Dieta Slim Fast...a co to za tabletki masz z taka dawka? Sama sobie ustalilas ze bd brac 3 razy? Mam zamiar tez zaczac cwiczyc :P A do autorki...ciezko napisac ile schudniesz, bo naprawde kazdy chudnie inaczej...wiek, ilosc przebytych juz diet (szybkosc metabolizmu) jest wiele czynnikow... Ale tak do 4 kg chyba schudniesz.

Do aerobow super Wezmiesz 1 dawke I pojdziesz sprzatac mieszkanie przez godzine i tez ci pomoze Niektorzy uwiazaja ze w Dni bez treningu nie nalezy brac Hmm Zalezy od trybu zycia Ja stosuje wg ulotki . Stezenie jest takie Samo kazdego dnia. U mnie l-karnityna jest tania wiec sie nie szczypie tylko stosuje wg wskazan

Gość muszęschudnąć
a ja właśnie w dni bez ćwiczeń brałam do tej pory sam chrom (1 tabl. rano naczcco) pomagał bo w ciągu dnia raz, że nie myslałam o jedzeniu a dwa, że jak juz jadłam to zjadałam połowę twierdząc, że najadłam się jak prosie :D chrom super, ale zobaczymy jak to bedzie z tą karnityną

Co to za tabletki ? Z apteki czysta l-karnityna Zadne srodki na odchudzanie-mysle ze ze wzgledu na cene stezenie jest mniejsze Biore wg wskazan :) W sklepie z odzywkami I suplementami bedzie pewnie tansza Wystarczy poczytac fora kulturystyczne Aby trenowac trzeba byc zdrowym !!! W jakims slim asystorze jest mniej l-karnityny bo osoba wazaca 90 kg nie trenuje tyle ile osoba zdrowa z 5 kilowa nadwaga L-karnityna jest dla osob ktore trenuja a nie siedza z lisciem salaty przy diecie 500 kcl

Do muszeschudnac Ja aeroby skakanka Zumba rower Na skakance dziennie 6000 skokow w 1,5 godziny-bieg w miejscu Wage mam idealna. Wysmuklam uda :) Chce zaczac cwiczyc na stepperze-Wlasnie 1 licytuje Ten skretny na wewnetrzna str us jest super!!! Uzywalam na silowni

Gość giermeenn
ja bylam na sb [pare lat temu, nie cwiczyłam wogole, brałam cla 1000 i schudlam bardzo duzo