Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proona

Pro- ana potrzebuje pomocy muszę schudnąc

Polecane posty

Gość proona

Do pro-ana pomóćie, przed ciążą ważyłam przy wzroście 158 46 kg, teraz po ciązy ważę 67 , okropne wyglądam jak świnia ale tez i jem jak świnia, potrzebuje wsparcia. POmózcie

Gość do Mg 34
To chyba nie to forum, tu wszystkie ważymy 2 razy tyle co ty i żadna nie chce schudnąć. :P

Gość proona
A gdzie jest takie forum, dla kobiet w starszym wieku?

Gość znów pomarańczowo
Pro-ana, to chyba zbyt drastyczny pomysł na zrzucenie kilogramów? Zajrzyj na tym forum na stronę: Diety, tam znajdziesz wiele podpowiedzi. Podstawowe zasady to jeść 4-5 razy dziennie małe ilości, wyeliminować (a przynajmniej znacznie ograniczyć) słodycze, smażone potrawy, białe pieczywo, makarony, placki itd. Wprowadzić dużo warzyw i trochę mniej owoców, ruszać się jak najwięcej, pic nie mniej jak 2 l dziennie wody mineralnej niegazowanej. Żeby nie bylo, że tylko się mądrzę: ja tak schudłam najpierw 12 kg w 3 miesiące, a potem jeszcze 6 kg. Bez efektu jojo, jak narazie:)

Gość taka sobie ćma
a powiedz w jakim jestes wieku i dlaczego szukasz wlasnie takiego forum ? (czemu pro-ana)

Gość chłodnym okiem na to patrząc
nie ma to jak znaleźć wymówkę - urodziłam więc odpuściłam więc utyłam i już taka jestem dziecko dzieckiem, ale nie można się dać zwariować trzeba mniej żryć, nie jeść po 19:00, nie podjadać i codziennie uprawiać sport

Gość .l.l.l.l
poszukaj w internecie o produktach i , albo nie... wkleję coś co znalazłam: surowa marchewka - 30 surowe morele - 30 fasolka szparagowa zielona - 30 soczewica żółta i brązowa - 30 nabiał - 30 ciecierzyca - 30 pomidory - 30 makaron sojowy - 30 gruszki - 30 gorzka czekolada (co najmniej 70% kakao) - 25 biała fasola - 25 zielone warzywa - 25 dżem bez cukru - 25 groch suszony - 25 fruktoza - 20 soja - 20 bakłażany - 20 orzechy (ziemne, laskowe, włoskie) i migdały - 15 cebula - 15 cukinia - 15 to są produkty które pomagają schudnąć, bo mają niski indeks glikiemiczny, czy jakoś tak.

Gość gość
dieta montignaca jestem od lutego, zeszłam 15 kg mam 40 lat a jeszcze nigdy nie słyszałam tyle komplementów warto:)