Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddam bo mam za daleko

Oddam komus mniej zamożnemu ;)

Polecane posty

dwa bilety do centrum zabawy Fantasypark - jedna godzina do wykorzystania na placu zabaw, druga na kregielni, Fantasypark ma swoje centra głownie na śląsku, w krakowie, poznaniu, toruniu . Oddam ale komus ubogiemu, kogo nie stac na wyjscia z dziecmi, moze znacie kogos takiego i jak zweryfikowac czy ktos potrzebuje naprawde????

Gość jjjjjjjj
Mogę maila do Ciebie? Znam taką osobę z Krk.

Gość kamcia1507
Może spróbuj na pomocne e-mamy: http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html Przynajmniej trafi do kogoś, kto naprawddę tego potrzebuje :)

Gość jjjjjjjj
Mam nadzieję, że to poważna propozycja, a nie żart ...jak to się niestety często zdarza na Kafeterii.

Gość jjjjjjjj
Ja właśnie mam tę osobę z Pomocnych emam (już zweryfikowaną przez AES-ów).

propozycja jak najbardziej prawdziwa, aktualna wygrałam te bilety a mieszkam za daleko od tych parków rozrywki , wiec nie bede jechala 200, 300 km na dwie godziny zabawy :) prosze pisac na maila : nauta84@o2.pl najchetniej oddam komus potrzebujacemu, bo wiadomo ;)

nie znam sie zupelnie na portalu o e-mamach, ale moze wieczorem tam zajrze. teraz jade z dzieckiem na plac zabaw i nie bede juz odpisywac w tym temacie .Takze prosze na maila .:)

Gość jjjjjjjj
Wysłałam maila!

Gość jjjjjjjj
Czekałam wczoraj na twoją odpowiedź, jednak niczego takiego nie otrzymałam. Czy podany przez ciebie e-mail jest poprawny?

Gość jjjjjjjj
Do autorki: Droga pani, za 2 dni minie dokładnie 3 tygodnie odkąd wysłałam do pani maila. Cóż, życie kolejny raz pokazało jak niepoważni i niedojrzali ludzie piszą na Kafeterii. :o Nie muszę chyba zaznaczać, że nie dostałam ani jednej odpowiedzi (a maile wysłałam 2), żadnego wyjaśnienia w razie gdyby szanowna autorka zmieniła zdanie i chciała się jednak wycofać z oferty (bo rozumiem, że każdy ma do tego prawo) lub zwyczajnie przekazać bilety komuś innemu. Tak nie postępują dorośli! Należało przynajmniej odpisać i wyjaśnić w zdaniu lub dwóch, że dziękuje się za zainteresowanie, ale podjęło się inną decyzję. Czy to kosztuje aż tyle wysiłku? Powiem tak: rodzina dla której starałam się o te bilety była i jest REALNA. Kiedy wspominałam tej potrzebującej matce o możliwości zabrania dzieciaków do w/w parku rozrywki bardzo się ucieszyła, tym bardziej że zbliżały się urodziny jednego z jej dzieci. Ja sama miałam ogromną nadzieję, że propozycja autorki jest jednak realna (zresztą sama się zarzekała, że cytują: "propozycja jak najbardziej prawdziwa, aktualna") i że są tu jeszcze jacyś poważni i uczciwi ludzie, ale niestety tak szybko jak pojawiła się nadzieja i radość - tak prędko zgasła. Minął tydzień, drugi, zaraz minie trzeci i ...cisza. Dobrze chociaż, że dzieci nic nie wiedziały, bo byłyby ogromnie zawiedzione. AUTORKO na litość boską DOROŚNIJ! :o Tak się NIE postępuje. Zmieniłaś zdanie - OK, ale zakomunikuj to ludziom, zamiast zostawiać ich w zawieszeniu i budzić złudne nadzieje. Ile cię to kosztuje? Minutę? Dwie? Tak trudno wysłać głupiego maila? Tym samym przestroga dla innych forumowiczów: NIE ufajcie ludziom z Kafeterii, bo zdecydowana większość jest niedojrzała i niepoważna. Tyle z mojej strony.

Gość yafuud
Ale ona nie napisala,ze da akurat tobie te bilety,wiec po jaka cholere juz polecialas do tamtej mamy?:oTo twoja wina,dopoki nie mialas w reku biletow trzeba bylo siedziec cicho.

Gość jjjjjjjj
Czytaj uważniej zamiast pisać bezsensu. :o Wypadałoby z jej strony odpisać, nawet jeśli zmieniła zdanie - i tak właśnie postępują dorośli poważni ludzie, a nie milczą jak zaklęci.

Gość ..........................caAB
a co tak sie uczepilas tej ''doroslosci''?? wiadomo ze mogla odpisac ale tego nie zrobila. Dobrze ze nr tel nie podala bo bys ja zadreczyla pewnie teraz...Chcesz ''naprawiac'' swiat to zacznij od siebie...nie drąż juz bo nie ma sensu...

Gość jjjjjjjj
Poza tym poinformowałam ją w pierwszym mailu, że zapytam tę rodzinę czy w ogóle chcieliby i mogli z nich skorzystać. Po co inaczej miałabym się o nie starać? Miałam niby najpierw je zdobyć, a potem pytać czy by je w ogóle przyjęli? Co jeśli nie mieliby czasu lub możliwości z nich skorzystać? Pomyśl zanim coś napiszesz. Ludzie mają inne problemy na głowie i nie zawsze czas na rozrywkę. Ale ok, wykazali zainteresowanie i bardzo się ucieszyli, przy czym doskonale wiedzieli, że muszą czekać na ostateczną decyzję autorki i odpowiedź, której (i do tego właśnie zmierzam!) do dziś nie dostali ani oni, ani ja! Dlatego o tym piszę i to podkreślam. Nie rozumiem po co w takim razie cały ten temat? Żeby przyszpanować forumowiczom? Żeby się pokazać jakim jest się szczodrym i bezinteresownym? Autopromocja? Nie rozumiem doprawdy takiej postawy. :o

Gość ..........................caAB
chyba wstalas lewa noga ;)

Gość jjjjjjjj
"a co tak sie uczepilas tej ''doroslosci''?? wiadomo ze mogla odpisac ale tego nie zrobila." - Bo tak nie postępują dorośli ludzie. "Dobrze ze nr tel nie podala bo bys ja zadreczyla pewnie teraz..." - Bzdura. Napisałabym co myślę i tyle. "Chcesz ''naprawiac'' swiat to zacznij od siebie..." - Ja tak nigdy nie postępuję. Jeśli zmieniam zdanie to otwarcie je komunikuję osobom których ono dotyczy. "nie drąż juz bo nie ma sensu..." - Nie drożę, tylko odpowiedziałam na głupią zaczepkę osoby, która nawet nie się pofatygowała żeby dokładnie przeczytać co napisałam, tylko od razu przypuszcza atak (...kolejne z typowych kafeteryjnych zachowań).

Gość jjjjjjjj
Miłego dnia wszystkim tak czy inaczej! Mam jednak OGROMNĄ nadzieję, że autorka to przeczyta i przemyśli swoją postawę oraz zachowanie.

Gość Niuniulkai
Ja nie widze w tej sytuacji nic złego poprostu możliwe że znalazła inną osobę chętną na te bilety nikt nie napisał że w 100% będą one twoje. PS. po co odrazu bez zastanowienia i bez biletów leciałaś do tej Pani?

Gość do jjjjjj
do jjjjjjjjj kobieto, uspokój sie- ja kiedys dalam ogloszenie, ze oddam za darmo krzesełko do karmienia-porzadnie, niezniszczone, zadbane-i dostalam chyba z 200 zgloszen w przeciagu kilku godzin...myslisz, ze odpisywalam wszystkim, ze to juz nieaktualne bo wybralam juz osobe? litosci, zamiast tu krzyczec rusz tyłek do jakiejs pracy to zarobisz dla dzieci na bilety i nie bedziesz musiala sie prosic.... dac ludziom palec wezma cala reke-bez umiaru, bez kultury, no zenada!!!

Gość Mnie sie wydaje ze to byla
po prostu kolejna autopromocja/autoreklama jakich wiele na Kafe. Co jakis czas jakas laska wyjezdza z propozycja pomocy komus lub oddania czegos jakiemus dziecku, po to by wzbudzic sztuczny podziw innych, a jak przychodzi co do czego i przechodza na priv okazuje sie ze nikt nigdy nic nie doastal, osoba nie istnieje, albo mail nie istnieje. Taka kafeteryjna lipa :P Duzo tu takich z wybujala wyobraznia szukajacych poklasku i taniego dowartosciowania.

Gość Upalona Jadzka
No dokladnie jak wyzej :D Tez widzialam tu nie raz jak ktos mial niby kurierem jakies wyprawki i rzeczy pezesylac jakiejsc potrzebujacej i ta nigdy nieczego nie otrzymala. Wedlug mnie to nie byla powazna propozycja. To samo jest na Oddam/Przyjme, gdzie ludzie pisza co maja do oddania i sprzedania, a nigdy nie zamieszczaja zdjec ani nie podaja prawdziwego kontaktu, zeby tylko rozbudzic wyobraznie czytelnikow i sie dowartosciowac, ze czego oni niby nie maja :D

Gość Upalona Jadzka
Zreszta widzialam tu wczesniej ten temat i pamietam, ze byl tu ostatnio jeszcze jeden wpis jakiejs osoby z czarnym nickiem z tekstem 'Fajnie, ze sobie tak pomagacie' czy cos takiego.. a teraz wlasnie zauwazylam, ze zostal wykasowany. How come? Czyzby to byla autopromujaca sie autorka pod kolejnym nickiem? :D

Gość yafuud
Ja pierdziele,jakby ktos mial obowiazek dawac cos za darmo:oWezcie sie opanujcie troche,a przede wszystkim ty-jjjjj-bo jadem plujesz-ot,typowe kafeteryjne zachowanie.

Gość Następna co nie umie korzystać
No głupio kurde postąpiła ta autorka, tym bardziej że jjjj była w zasadzie jedyną osobą z którą tu korespondowała, więc wypadałoby jej odpisać w pierwszej kolejności, nawet jakby faktycznie zmieniła zdanie. To nie było ogłoszenie na Tablicy, tylko rozmowa na forum raptem między trzema osobami, w tym jedną zainteresowaną. Powinna odpisać. Szczerze wątpię że dostała tak wiele maili, na które by nie była w stanie odpisać, bo to jest forum a nie portal z ogłoszeniami. A co do zarzutów stawianych jjjj to z tego co się tu doczytałam ta osoba jest zaangażowana w Pomocne i wydaje mi się, że właśnie pomaga tej rodzinie. Czy temat to autoreklama? Nie wiem. Może.. Autorka faktycznie dziwnie się zachowała. Ja sama jak coś z kimś załatwiam i nawet jak zmieniam zdanie to nie zapadam się pod ziemię. Brzydko zrobiła.

Gość popieram jjj!
jej nie chodzi o same te bilety, tylko o beznadziejne zachowanie osoby ktora sie tutaj tak wypromowala na super autentyczna pomagajaca mamuske, a jak przyszlo co do czego to ani widu ani slychu i wyszlo szydlo z worka. po kij trzymac ludzi w niepewnosci? jak nie to nie, bylo od razu pisac, ze dzieci ale wam nie dam bo mam inna opcje, a nie pop prostu ich olac i miec w dooopie. tez bym sie wkurzyla, bo takie zachowanie jest idiotyczne. jeszcze sie jej tu wyzej pytala, czy to nie jest zart, a tamta pisala, ze nie nie skadze znowu, wsjo orajt. i co? i kiszka. takze droga jjj przylaczam sie do twojego postu! thumbs up! ;)

Gość popieram jjj!
* ze dzieki ale

Gość nie lubię takich
A może ten emotikon w tytule sugerował, że autorka sobie żartowała?

Gość popieram jjj!
moze? pewnie i tak sie nie dowiemy, bo dala przyslowieowego dyla i tyle ja widziano. :o typisch.

Gość Spróbuj z kopru ale nie Hipp
No cóż jjjjjjjj ma rację. Też bym się wpieniła na takie zachowanie. Sama osobiście też nie cierpię olewania. Ale co zrobić. Najwyraźniej są Ludzie i ludzie.

Gość eeee tam............
Dziwne jest to, ze ludzie biedni sa diabelnie roszczeniowi :D W pazdzierniku wybieram sie do Polski bo mieszkam za granica. Myslalam, zeby zabrac ze soba ciuchy syna, z ktorych wyrosl i podarowac komus biedniejszemu. A ciuszki sa i z H&M, z Zary, z Nextu i wielu innych sieciowek. Niezniszczone. ALe jak poczytalam i tu i na pomocnych jakie ludzie maja wymagania to doszlam do wniosku, ze ciuchy na scierki przeznacze a nie bede sie ciagac po Europie z nimi i jeszcze pretensji wysluchiwac.