Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghrf

Nosze aparat na gore od polowy stycznia i widze ogromna roznice

Polecane posty

Gość dghrf

mialam przerwe miedzy jedynkami, ponad 2mm, a teraz jest niecaly mm :D bardzo sie ciesze. dodam, ze tydzien temu, we wtorek zalozylam na dol :)

Gość 16nastek
Gratuluję, a jaka miałaś wadę ? Ja od września będę miał na górny łuk a potem po 3miesiacach na dolny, też mam przerwę między jedynkami. Ile dalas za 1 aparat? Jakie kolory ?

Gość 16nastek
Aha a ile płacisz za wizytę ?

Gość dghrf
hej.

Gość dghrf
wybacz, ze tak dlugo.. :D ja placilam za cala gore 1800 zloty. to mnostwo kasy. mialam tak zwana diasteme. ale jej juz prawie nie ma. zeby na gorze sa dosc w dobrym stanie. proste sa.. a luki juz prawie nie ma. natomiast teraz we wtorek zalozylam tez na dol (taka sama cena) bo sa strasznie krzywe!

Gość dghrf
oni od razu daja Ci do wyboru kolory ligaturek, tych gumeczek, nie podobaly mi sie za bardzo, bo byly ciemne, jednak wkoncu jakies wybralam (niebieskie) a teraz mam maldny kolo jogurtowo jagodowy:P) powiem Ci, ze one powoduja wstrzymanie prostowania, by zeby sobie odpoczely, i sie mogly przyzwyczaic, zaklada sie je na 1 wizycie, by sie zeby przeyzwyczaily. a potem do drugi raz. a gdy ich nie ma, to wtedy zeby sie prostuja, sama to zauwazylam :)

Gość dghrf
za wizyte place roznie, raz 30, raz 80.. jak szlam zakladac aparat teraz, i mi zakladaly na dol, od razu sciagaly mi gumeczki z gornego, to placilam tylko za sam aparat, bez dodatkowej roboty przy gornym.. raz zaplacilam 80, ale to bylo na samym poczatku. mozesz dac mi swojego mejla? to jak bedziesz mial jakies pytania, to mozesz pytac. :)

Gość dghrf
albo ja dam. olga.milena@wp.pl