Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26letniefacet

mam spodnie dzinsy wrangler w rurkach i jakie mam buty kupic ?

Polecane posty

Ale nie u mnie :P Poza tym nie kupuję jakoś namiętnie i bez przerwy ciuchów czy biżuterii od czasu do czasu się zdarzy, a tak to wolę wydawać na rzeczy bardziej potrzebne :classic_cool:

Och, no widzisz jaka ja okrutna. Śmiem wyrazić swoje, nawet niepochlebne, zdanie. Twoja empatia zadziwiająco wzrosła więc pewnie sporo Was łączy:P To następnym razem lepiej przemyśleć zakupy albo udać się z kimś kto doradzi, pamiętaj Revuś:)

Książki, dobrą herbatę, rzadko ale się zdarza komiksy, karmę dla mojego udomowionego knura tzn. świnki morskiej :classic_cool: oraz rzeczy mniej lub bardziej gorszące :classic_cool:

krwawa na pewno łączy nas Twoja chroniczna potrzeba paranoicznego wnioskowania :classic_cool:

nemezis a jakie książki lubisz? co do świnki - wpuściłbym głodnego kota do niej...:classic_cool:

Po prostu u cynika pewne rzeczy są niespotykane i każą się zastanowić:classic_cool: Ale już nie przeszkadzam już w tym topiku bo nie chcę patrzyć na polowanie na biedną świnkę ;)

Fantasy i poezję. Nie sądzę :classic_cool: Mój waleczny wieprz rozprawiłby się w mig z kotem z potem zaczaił się na tego, kto wpadł na taki genialny pomysł żeby go tam wpuścić :classic_cool:

krwawa u cynika rzeczy mają być przede wszystkim śmieszne i na luzie - a nie podbudowane tylko chęcią zastanowienia :classic_cool:

A jeszcze wcześniej nie pozwoliłabym mu się dostać do świnki, bo jako oddana i obsesyjna fanka kotów pomęczyłabym go mizianiem po miękkim futerku :D

nemezis sądzę , ze do pomysłodawcy by już nie doszedł po odpowiednim kocie , ale zróbmy mu tą przysługę i dajmy mu zwiać do kanału :classic_cool:

A jeszcze wcześniej nie pozwoliłabym mu się dostać do świnki, bo jako oddana i obsesyjna fanka kotów pomęczyłabym go mizianiem po miękkim futerku oejej - to pewnie gorsze dla kota niż zjedzenie świnki :classic_cool:

Nieprawda :classic_cool: Mizianie to to, co kotki lubią najbardziej, więc z radością rozłożyłby mi się na kolanach wydając jedynie "Mrrr" :classic_cool:

dała byś mu kolana>? oż Ty....a facet to nawet sukienki nie może dotknąć...

Kotki nie są zbereźniuchami i nie mają perwersyjnych myśli jak mężczyźni :classic_cool: A facet może dotknąć sukienki, tylko to musi być odpowiedni facet w odpowiednim czasie :D Poza tym zależy w jakim miejscu facet chciałby dotknąć tej sukienki 🖐️

odpowiedni facet , odpowiedni moment , odpowiednie miejsce - czyli odpowiedni zbereźniuch :classic_cool:

odpowiedni facet , odpowiedni moment , odpowiednie miejsce - czyli odpowiedni zbereźniuch :classic_cool: Lepiej bym tego sama nie ujęła, to właśnie jedna z definicji błogiego szczęścia :classic_cool: A druga to ta z miauczącym kotem :classic_cool:

to już dwa szczęścia :classic_cool: które jednak się spełni? te z facetem czy zostaniesz z kotem? :classic_cool:

W tym sezonie modne sa vansy. Canversy niby też noszą ale już przereklamowane. Najki mogą być. Są do wszystkiego .

Kot gdzieś czmychnął, a faceta odpowiedniego przy boku chwilowo brak, więc chwilowo szczęście mi umknęło :classic_cool:

nemezis moze powinnaś go bardziej przyciągać - Ty masz być jak magnez dla oka i ducha :classic_cool:

Ależ jestem :classic_cool: Tylko nie przyciągam kotów, a psy, a zamiast normalnych facetów przyciągam takie nie wiadomo co, ale jest też w tym moja wina i moich dziwnych wymagań, któych nikt nie spełnia :classic_cool: Jakbym je skróciła, oskarżono by mnie o bezwstydność i szerzenie demoralizaji, długość jaką noszę jest wystarczająca :classic_cool:

demoralizowanie facetów nie jest jakoś szczególnie złe...:classic_cool: no cóż...takich psów jest masa i polują na każdym kroku , ale rozumiem , ze nie spełniają niczego... a jakie to wymagania dziwne? teraz musze lecieć ale będę potem i odczytam - liczę na wykład z wymagań

Gość zxcvmnbv
gej???

Gość reserved+ban
a Ty pedał ?

-najpierw musiałby mi się spodobać :classic_cool: więc najlepiej by było jakby miał szczupłą sylwetkę, ciemne włosy i jasne oczy ale to nie jest jakiś wymóg :P - nie musi mieć samochodu, jest mi to obojętne ( wiem, szokujący pogląd :classic_cool:) - musi być wierny, czuły, szczery, ale w swej szczerości taktowny, chamski i gburowaty odpada - zamiast drogich prezentów oczekuję, że będzie mnie zabierał w jakieś ciekawe miejsca i że później w związku będziemy sobie robić wzajemnie różne niespodzianki - dobrze by było, jakby miał jakiekolwiek zainteresowania podobne do moich i słuchał muzki podobnej do tej, którą lubię, chyba ciężko byłoby mi zaakceptować, gdyby słuchał dubstepu (?!), techna, popu (ech) czy tej komercyjnej papki, bezmózgowej lecącej w radiu - nie przeszkadza mi gdyby grał w gry komputerowe, a wręcz przeciwnie o ile te gry nie byłyby ważniejsze odemnie :P - jeśli uważa, że książki są delikatnie mówiąc idiotyczne, zbyt dużo pije albo ćpa, nałogowo klnie, nie znosi zwierząt, chodzi na dyskoteki, jest typowym ruchaczem, jest zbyt religijny - fanatyk, to mówię takiemu delikwentowi goodbye 🖐️ ooooj, coś czuję, że będziesz zaskoczony jak to przeczytasz :D :classic_cool:

nemezis :classic_cool: i teraz pytanie - dlaczego tak wiele niekonwencjonalnych kobiet nie zyskuje uznania w oczach facetów ? nie masz wymagań rodem z dyskoteki , klubu czy portalu randkowego, a więc w oczach facetów powinnaś mieć powodzenie czy uznanie , a jednak (może jest ale nie u tych)....można wiele powiedzieć o kobietach krytycznego lecz poziom facetów dziś bywa absurdalny - dlatego wolą lale do pieprzenia i wymieniania niz trudzić się i trzymać poziom - trudno...to jest łatwiejsze i łatwiej dostępne i to na zawsze tak pozostanie... zaskoczenia nie ma absolutnie tym co napisałaś - natomiast zaskoczenie jest , że kolejna podobna osoba do osób , które ja znam , ma ten sam problem...

No to się cieszę, że tak myślisz ;) Powodzenie mam tylko jak się okazuję wśród facetów o cechach wprost przeciwnych do tych które opisałam... A takich facetów jak w moim opisie spotkałam póki co 3 😭 Tak to już jest, że większość zarówno kobiet jak i mężczyzn preferuje konsumpcjonizm, a cała normalna reszta jest w znikomej ilości...

Więc chyba zacznę poszukiwania kota, już takie szczęście jest bardziej osiągalne :classic_cool: