Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26letniefacet

mam spodnie dzinsy wrangler w rurkach i jakie mam buty kupic ?

Polecane posty

znalezienie kota nie będzie problemem - znalezienie tygrysa do schrupania świnki , z tym o wiele wiele gorzej :classic_cool: to spotkałaś aż trzech i nic???? jak mogłaś takie szczęścia wypuszczać ze szpon i pazurek.. ? :P

Haha :P No jak to jak, końcu kobieta to zła, okrutna bezwzględna w swych poczynianiach istota jest, nieprawdaż :classic_cool:?

oczywiście że zła - nie moze być inaczej :classic_cool: zwłaszcza gdy nie słucha radia i vivy , nie chcę chodzić z dupa na wierzchu , czyta książki i nie chce pijaka albo ćpuna :classic_cool:

Dokładnie :D A już poważniej mówiąc, to mimo tych wszystkich zalet, które mieli, po prostu okazało się, że żaden z nich to nie ten "jedyny" wybranek serca dla takiej białogłowy jak ja :classic_cool:

Dwóch kopnęłam bo byli zaborczymi, zazdrosnymi samcami :classic_cool: a trzeci sobie chyba odbił za nich, bo mnie tak kopnął w dupsko, że do tamtej pory jeszcze mnie dupa boli :P Przyciąganie było chyba większe od siły grawitacji ale nawet takie zimne i nieczułe istoty jak oni mogli to przełamać :classic_cool:

skoro masz spuchniętą D to polecam więcej lodu w bieliznę :classic_cool: facet musi być trochę zimnym draniem - to było by niedorzeczne , aby był za słodki i zbyt dobry - ktoś w końcu musi być naprawdę trochę zły - "człowiek od błędów" to właśnie facet , lecz prowokowanie do złego - to kobieta :classic_cool:

Chyba nie skorzystam, ale dzięki za radę :classic_cool: Wiesz, nie mam w zwyczaju stosować aż takich brutalnych metod, w tym momencie byłoby to niewskazane :P No tak, wszakże kobieta to zło wcielone, narzędzie szatana, wymyślone by kusić i uwodzić niewinny istoty męskie... Gdyby było inaczej, skąd byłyby te legendy o sukkubach napastujących w nocy słodko śpiących samców [cool[...

nocne czarownice są wstanie rozpylić marzenia o jakich nie śniło sie samcom - dlatego tak ciężko czasem dojść do siebie , gdy zupełnie niespodziewane zaatakują mroczną stronę każdego z nas - by potem dźwięk porannego alarmu sprowadził nas powrotem na ziemię i kazał nam zapomnieć o drugiej stronie lustra..:classic_cool:

pamiętaj że lód się rozpuści bardzo szybko - pod wpływem wiadomej temperatury :classic_cool:

A co z biednymi niewiastami ? Pamiętam, że pewnej nocy nawiedził mnie we śnie ( a może na jawie) diabelski, męski inkub... Wyglądał i zachowywał się jak w moim opisie :classic_cool: Jestem pewna, że to sztańska sztuczka, bym od tej pory miała ideał faceta niespełniony w rzeczywistości, nad czym ubolewam głośno 😭 No tak, może nawet bardzo wysokiej :classic_cool: Ale nie mam w zwyczaju siedzieć w mokrych majtasach i z przemoczonym dupskiem :classic_cool:

właśnie te istoty ze snów są nierzeczywiste ponieważ pochodzą ze świata idei , a nie z ziemi , więc ból świadomości jest duży - jednak problem jest, gdy nawet nikt nie może w małym stopniu im dorównać i przypuszczalnie nie może służyć im jako ich cień :classic_cool:

Tak właśnie jest... teraz do perwersyjnego wytworu mózgu będę porównywać każdego faceta, okrutny jest los kobiety a problem pozostanie wciąż nierozwiązany :classic_cool:

jest jedyne wyjście - trochę odciąć wymagania i dać więcej praw do posiadania wad , facetom...[cool co Ty na to? :)

Czemu nie ;) ale sam wcześniej napisałeś, że to są raczej naturalne wymagania, nie jakieś z kosmosu :classic_cool: Więc... nie mam pomysłów, poza tym ja nigdzie nie napisałam ( oprócz tego w opisie), że facet nie może mieć wad, owszem może mieć i będzie, to nieuniknione, bo nie ma ideałów, tylko teraz pytanie jakie to wady mogą się napatoczyć :classic_cool:

tak...Twoje wymagania są naturalne , lecz ważne jest także to , jak przy tym sie zachowujesz i jak je okazujesz - nawet podświadomie :classic_cool: jakie wady faceta? dziesiatki :classic_cool: mogą to być najmniejsze szczegóły , które uwielbiacie zauważać będąc z facetem i czasami dajecie do zrozumienia , ze to poważny problem - i moze sie nim stać :classic_cool:

Bo czasem tak jest, że z pozoru prawie idealny samiec okazuje się być zbudowany z tysiąca drobnym wad, które w końcu urastają do wagi problemu, po prostu znakomicie się kamuflował wcześniej, teraz już nie musi skoro już zdobył kobietę :classic_cool: Czuję się dziko, jak na twardej kozetce u rozmowego psychologa :classic_cool:

odprężenie po zdobyciu jest naturalne - czas na odpoczynek po wysiłku :classic_cool: nie przepadam za psychologami - sa zbyt przyziemni :classic_cool:

Ha ! Tylko, że dzika, upolowana zdobycz może szybko wymknąć się myśliwemu :classic_cool: Ja tam nie wiem, nigdy nie odwiedziłam gabinetu takiego dobrodusznego człowieczka, chociaż może by się przydało :classic_cool:

a z tymi idealnymi bym uważał , bo oni zawsze sie kamuflują - robiąc idealne wrażenie :P

upolowana zdobycz jest zdobyta i w pełni oddana - nie ma zamiaru nigdzie uciekać i nie chce odchodzić od myśliwego nawet na kilkadziesiąt metrów :classic_cool:

Zawsze udają, urodzeni do budowania iluzji szczęścia :classic_cool: A jak zdobycz ma dziką naturę o której nie wie myśliwy, to nigdy nie uda mu się jej okiełznąć ...:classic_cool:

dzika musi sie przede wszystkim dobrze wyżyć - więc myśliwy musi się liczyć z tykającą bombą , która co jakiś czas wybucha dlatego musi zmniejszać jej ciśnienia :classic_cool:

A to ciekawe :P Dzika zdobycz może też się wyżyć na myśliwym też w inny sposób, nie koniecznie poprzez zamianę w karuzelę chwiejno-emocjonalną ...:classic_cool: dlatego musi zmniejszać jej ciśnienia W jaki sposób ? :classic_cool:

sposoby są różne - jednym z nich jest cierpliwe wysłuchiwanie tyrad , innym sypialnia itd :classic_cool:

Dzika zdobycz nie ma czasu na dawanie nudnych tyrad, czas spędza min. tak jak podałeś w drugim przykładzie :classic_cool: ale to chyba nie kobieta-prawie-idealna, bo nie da się nigdy zniewolić samcowi, choćby nie wiem jak był bliski jej ideałowi... :classic_cool:

uwierz mi , że kobiety są zbudowane z emocji dlatego dajmy im ujście :classic_cool: i nie chodzi o zniewolenie kobiety - chodzi tylko o odpowiednie ustawienie pod katem :classic_cool:

Prych ! No proszę :classic_cool: Pod jakim znowu kątem, chodzi o coś w stylu przywrócenia do pionu, do kąta o to chodzi :classic_cool: ? Bo jak zwykle wraz z narastającym wieczorem moje logiczne myślenie spada wprost proporcjonalnie do wzrostu demoralizujących myśli :classic_cool: