Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappasmirikimi27

Jak to się dzieje że każda kobieta 25+ na kafe wygląda jak nastolatka i pytają

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
oszukujcie sie dalej .. jak pisałam tez nie raz słyszałam ,ze wygladam na 17 czy 18 ,ale nie biore tego do siebie za bardzo bo wole sie oceniać obiektywnie . ale ok skoro dobrze sie z tym czujecie ,ze sobie tak wmawiacie to w sumie..

Gość Adrianna anna
Witam. Znam takie zjawisko, 30 latka a nikt nigdy nie dał jej nawet 20 lat, ale to są wyjątki, zakładam że jeden na milion. I chyba wiem o która dziewczynę chodzi, tę 28 latkę od Nergala co była na ringu z tym fajnym chłopakiem, który chyba wygrał, miała boskie spodnie z flagą angielską, idę jej poszukać w necie.

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
I uważam ,ze można wygladac ładnie w wieku 30 czy 40 lat nawet ,ale taka kobieta to prawie nie mozliwe żeby wygladała na 18 lat .. nie znam takiej osoby wiec to troche smieszne jak 40 latki pisza ,ze je o dowod prosza

Gość Adrianna anna
Jak ktoś słyszy to nagminnie i wszędzie to miliony ludzi nie może się mylić, także się zastanów.

Monikaaaaaaaaaaaa dokładnie. Czasem ktoś chce się komuś podlizać i mówi pannie 35lat że wygląda na 20,a ta bierze to na serio i wmawia sobie że każdy tak myśli.

Gość Adrianna anna
Wpiszcie sobie Aleksandra Kasprzyk i zobaczcie jak wygląda dziewczyna w wieku 28 lat :-) Z the voice of poland, zrobi wam się źle z zazdrości :-)

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
Adrianna anna - No to ok może są takie ,ale bardzo rzadko myśle

Gość kaferka
To po prostu różnie bywa. Oczywiście, że widać różnicę ale o ile przesadą jest mówic, że 40 latka wygląda jak nastolatka (chyba co najwyżej w stylu ubierania się), to wyglądać 5 lat młodziej czy starzej niż faktycznie pokazuje metryka nie jest niczym nadzwyczajnym. Różne mamy geny, różnie się odżywiamy.. Przecież na pewno znacie osoby w waszym wieku które wyglądają młodziej od Was. Ja znam :-)

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
Kaferka - sorry ,ale na tym zdjeciu co wkleiłaś wcale te laski tak młodo nie wygladaja . każda wyglada na ponad 20 lat

Gość Adrianna anna
wow została modelką w sinfashion www.sinfashion.pl a ja znam jeszcze młodszą czyli jednak więcej jest takich pięknych młodych

Gość kaferka
Nie mowie ze wyglądają na mniej niż 20 :), tylko że każda bez makijażu i w sportowych ciuchach spokojnie z miejsca może być zapytana o dowód bo tak się po prostu robi, kiedy ma się wątpliwości :)

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
Ale owszem jak powiedziałam rzadko bo rzadko ,ale są takie osoby co wygladaja sporo młodziej ( do 10 lat ) . Np Freida Pinto ze Slumdoga ,albo Avril

Gość Adrianna anna
Oczywiście że tak, ja znam jedną taka osobę, plus uczestniczka the voice, ale nawet ona nie wygląda tak młoda jak wyżej opisane zjawisko. Ale zazdroszczę, ja wyglądam na 22 lata a mam 24, czyli zadna różnica. Nikt nie daje mi 24, ale też nikt nie pyta o dowód.

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
kaferka- no ja jakbym pracowala w sklepie to bym ich o dowód nie spytala sorry. niektóre z nich są ładne ,ale nie miałabym watpliwosci czy sa pełnoletnie tak szczerze mówiac

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
Tak czy siak uwazam ,ze na tym forum w wiekszości kobiety nie potrafia sie oceniac obiektywnie

no ale wlasnie pisze ze to o to ie rozchodzi ze niejedna 17-latka wyglada na 25 lat i dlatego pytaja o dowody, nie pytasz o dowod dlatego ze ktos wyglada na mniej niz 18 lat tylko dlatego ze podejrzewasz ze ten ktos wyglada starzej niz jest w rzeczywistosci. wiec nie podniecalabym sie zbytnio..

ja pracowalam na barze, za obsluzenie kogos ponizej 18 roku zycia mozna bylo dostac dosc wysoka kare pieniezna (kolezanka dostala jak policja robila takie wlasnie testy ze znajdowala sobie chlopaczka 16 letenigeo ktory wygladal na o wiele starszego, meskiego i wyrosnietego i ona zamawial piwo w asyscie policjanta po cywinemu). i dlatego te ekspediantki czy w barze pytaja o dowod bo czasami naprawde mozna sie pomylic.

Gość optyhrgedsa
A DLA MNIE TO JEST PROSTE. KOBIETY Z KAFE, SIEDZA CALE DNIE W DOMU PRZY EKRANIE, NIE PRACUJA, NIE RODZA DZIECI, NIE CHODZA NA IMPREZY NIE PIJA I NIE PALA BO NIE MAJA Z KIM, SĄ ASPOLECZNE I NIKT ICH NIE LUBI. WIEC SIEDZA W DOMU . OD CZEGO MIALYBY SIE NIBY POSTARZEC? CZLOWIEK SIE NAJBARDZIEJ STARZEJE NA TWARZY JAK DUZO PIJE I PALI , PRZEBYWA W ZADYMIONYCH WARUNKACH ITD. JAK SIE STRESUJE W PRACY, WCZESNIE WSTAJE, MALO SPI BO PRACUJE. JAK RODZI DZIECI, TO WYSILEK DLA ORGANIZMU ITD. OGOLNY STRES I PĘD ŻYCIA ORAZ MALO SNU WPLYWAJA NA TO ZE CZLOWIEK SZYBCIEJ WYGLADA NA ZMECZONEGO I STAREGO BO WSZYSTKO SIE ODBIJA NA SKORZE. A KOBIETY Z KAFE, SIEDZA CALE DNIE NA KAFE WIEC SORRY ALE W JAKI SPOSOB ONE MAJA SIE ZESTARZEC?

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
No ja tez bym sie nie podniecala bo mnie też czasem prosza o dowód ,ale nie uwazam z tego powodu ,ze nie wygladam nawet na 18 lat kobiety tu mysla ,ze jak je cos pare razy w zyciu spotka np ktos je poderwie ,albo poprosza je od dowod w sklepie to juz kazdy je tak postrzega

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
optyhrgedsa- długie siedzenie przed kompem też niszczy cere wiec kiepska teoria

Gość optyhrgedsa
E TAM, O WIELE MNIEJ NIZ NORMALNE ZYCIE

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
no może i coś w tym jest... ale ciezko mi uwierzyć żeby tu były osoby co nie imprezuja , nic nie robia tylko jedynym ich zyciem jest kafeteria

Gość elemeledutkigospodarzmalutkii
pappasmirikimi27 Bo na kafe wszystkie kobiety ,czy to młode czy te starsze są piękne,zgrabne,wykształcone,inteligentne,niezależne,mające wspaniały seks i wszystko naj,naj.

Gość elemeledutkigospodarzmalutkii
A,i jeszcze życie towarzyskie mają przecudowne.

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
elemeledutkigospodarzmalutkii - no tak miło sobie pofantazjowac w necie chociaz

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
ale to jest internet , kazdy może pisać co chce wiec troche bez sensu jest oczekiwać ,ze każdy bedzie pisał prawde

Gość optyhrgedsa
JA DO ROKU OK. 23-24 BYLAM BRANA ZA DUZO MLODSZĄ, BO DUZO OSOB MI TO MOWILO.. I TEZ PARE RAZY MI SIE ZDARZYLO POKAZYWAC DOWOD .. ALE PRZYSZEDL CZAS ZE W CIAGU ROKU, DWOCH POLECIALAM NA TWARZY STRASZNIE.. TZN NIE STRASZNIE HEHE ALE WIDAC JUZ ZE NIE JESTEM NASTOLATKA CHOCIAZBYM NIE WIEM CO ROBILA.. A MAM 26 LAT.. TAKZE CÓŻ.. NATURA W PEWNYM WIEKU ROBI SWOJE. TO TEZ ZALEZY MOZE OD RODZAJU SKORY.. MYSLE TEZ ZE OSOBY PULCHNE DLUZEJ WYGLADAJA MLODO BO ICH SKORA NA TWARZY JEST NACIAGNIETA..

kiedys bylam na takiej imprezie co to wpuszczali tylko za okazaniem dowodu i juz nie roztrzasali czy ta osoba ma 20 lat, 30 czy 40, wszyscy musieli pokazywac po kolei dowody, nie bylo czasu na zastanawianie sie, do tego makijaz, tlok, oswietlenie, rozne sa warunki.. znajda sie 17-latki ktore wygladaja na 35 lat i 35-latki ktore wygladaja o 10 lat mlodziej. ciezko okreslic tym bardziej jak sie widzi tysiace twarzy w ciagu zmiany w pracy.

Gość Adrianna anna
Bardzo dobra teoria, po roku pracy w korporacji (staż) postarzałam się i cera mi się zepsuła, minęło, odmłodniałam. Stres, palenie, zła dieta, brak odp snu i SŁOŃCE NAJGORSZE przyczyniają się bardzo, słońce jest najgorsze. Zobaczcie na to, facet 28 lat za kierownicą, zobaczcie lewą stronę policzka. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2153611/Shocking-photo-reveals-damage-sun-does-face.html

Gość optyhrgedsa
a co do osob ktore nie imprezuja itd, pelno tu osob ktore skarza sie ze maja juz tam kupe lat i sa prawiczkami/dziewicami ze maja fobie spoelczne i sa niesmiali.. wiec ja wierze w to ze sa tacy ludzie.. do tego bezrobotni ktorzy zyja na utrzymaniu rodzicow lub ludzie z zaburzeniami siedzą i pier.dy wypisują bo to ich jedyny kontakt spoleczny ze swiatem.. nigdy nie wiesz z kim piszesz tu..