Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappasmirikimi27

Jak to się dzieje że każda kobieta 25+ na kafe wygląda jak nastolatka i pytają

Polecane posty

do cyferek - dla mnie smieszne i zalosne zarazem, jest wmawianie kafeteriankom, ze to loszki i pasztety... dopiero, jak ktora wklei zdjecie jest wam glupio, choc i tak sie nie przyznacie

Gość Odpowiedz jest banalna
A wszystkim majacym zludzenia co do tego, iz wygladaja jak nastolatki proponuje przejsc cie po licealnym korytarzu. Sama jestem jeszcze mloda ale co wazniejsze niekiedy wyjezdzam na wycieczki kalsowe z licealistami w charakterze opiekunki i powem wam ze gdy mialam 21-23 lata nie czulam i nie widzialam roznicy miedzy soba a podopiecznymi ale teraz w wieku lat 26 jest ona juz moze nie jaskrawa ale wyczuwalna - ja postrzegam ich jak dzieciaki a one mowia mi per pani...nie nie mam zmarszczek, nawet kurzych lapek sie jeszcze nie dorobilam, ani poszarzalej cery ale jestem od dziewczynek nieco wyzsza, mam bardziej kobiece ryzy i dojrzalszy glos...

Gość ^M^
No co kuźwa😭 Mam długie włosy? Mam! Mam makijaż? Mam! To byście sie w morde wypowiedziały suki plamiste:P

Gość ^M^
Pierd0l0na dyskrymiejszyn:P:P

Gość ^M^
Uśpiona? Dlaczego masz kondoma na głowie?

Gość ^M^
Jesteś taka drobna Uśpiona czy może taki rozmiar...nietypowy...również kolorystyka niespotykana:) Wielosmakowy? Pewnie zlizujesz go od środka cukrzyczko:P

Jared Leto- lat 41 a wygląda na 25 :D Ja mam baby face. Kiedyś nienawidziłam tej okrągłej buzi, dziecinnego wyglądu, ale z czasem uważam że jest nieźle ;)

Gość ^M^
Ale z was nudziary...w kółko jedno i to samo: 20 monologów przez 3 strony:P Ide se :P

Gość ^M^
Ide, ide...Przecież nie będę biegł:P

Gość ^M^
Ja Chyba będę miał taki bandaż na głowie jak ty:( A kim jest ow Jared cały?

jared leto ma 41??? szok! mam kumpla ktory ma 41 lat a wyglada na 30 spokojnie, zwiazal sie z kobieta mlodsza o 2 lata ktora wygladala na 45 i wsyscy mysleli ze to jakis mezalians :P

Gość ^M^
A być może masz duży mózg co przekłada się na wielkość głowy?:)

Gość ^M^
Sie ma zdepensjonowana, wigwamowa sqow

Gość taka glogow
ja jestem rocznik 84, czyli mam 28 lat. mam jedno dziecko i meza 5 lat. wchodze do sklepu z dzieckiem i mezem kupuje papierosy i dowodzik prosza, niby smieszne niby nie, ja sie nie skarze na to, maja prawo spr dowod bo kiedys pani w sklepie powiedziala ze dziecko mozna miec w wieku 15 lat. ciesze sie tez ze wygladam jak nastka , zadbana cera, jasne wlosy, uroda slowianska. 170 cm wzrostu i kurde 68 kilo haha wiem wiem ide na diete.

Gość taka glogow
maz 33 lata i tez dowodzik wolaja

Gość ^M^
Gdybyś miała pustkę UŚPIONA to sznureczek by Ci nie pomógł gdyż doszło by do implozji:) Musisz tam mieć jakąś konstrukcję ze stalowych prętów co najmniej

Gość ^M^
Uśpiona... To na ile mnie oceniasz? Chodzi mi o KOPY na twarz a nie lata...dzizus...nikt się nie domyślił?:P

Gość ^M^
Nie kupy...kopy....:(

Gość demon(ica)
Ostatnio babka kazała mi dowód pokazać, jak kupowałam fajki, a lat mam 27 lat. Ciężko mi stwierdzić na ile wyglądam, bo nie jestem obiektywna. Zresztą, teraz gówniary wyglądają jak 30stki i na odwrót, to co się ludziom dziwić...

Gość ^M^
A idź spierdalaj:P

Gość bida aż krzyczy
jakiej kopy?

Gość ^M^
srakiej...

Gość mam 26 lat i dalej pytaja mnie
o dowód, ale tylko podczas kupowania papierosów. Powody mogą być dwa: 1. Niepomalowana wyglądam jak dziecko:O Jestem niska i chuda, mam mały biust i długie kręcone blond włosy. Na codzień ubieram się sportowo. Taki wygląd to nie jest wcale zaleta tylko wręcz kalectwo! 2. Sprzedawcy biorą mnie za jakąś kontrolerkę może, która sprawdza czy w danym sklepie sprzedaje się alkohol/papierosy osobom nieletnim bez proszenia o dowód.

Gość czekoladka opalona
Plenerowa Żona wiesz co to jest mezalians kobieto?

Gość Panismitkim
Bo tak im się wydaje i tak chcą by je odbierano,a nikt nie ma jaj by im powiedzieć ze wyglądają na swój wiek.