Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappasmirikimi27

Jak to się dzieje że każda kobieta 25+ na kafe wygląda jak nastolatka i pytają

Polecane posty

Gość pappasmirikimi27

się ją o dowód,wytłumaczcie to zjawisko nierozumującemu kobiet facetowi,przecież na co dzień, jak spotykam kobietę 25+ to wygląda na 25+To musi być jakiś ewenement.

bo o dowod powinno sie pytac wlasnie ludzi ktorzy wygladaja na 25 lub mniej :) tyle nastolatek wyglada teraz strasznie staro ze teraz sie pyta ludzi ktorzy wygladaja na te 25 lat.

Gość Bananek Ona
Ja też nie rozumiem jak to możliwe, że wszystkie wyglądające 2 - 10 lat mniej kobiety siedzą na kafe :D

Gość ^M^
A ja wyglądam jakbym nie wyglądał :P

Gość ja wyglądam zdecydowanie
na mniej niż 25 które mam ;). Ciekawa swoją drogą jestem czy to się kiedyś "wyrównuje" czy jeżeli ktoś ma taką przypadłośc że zawsze wygląda na mniej niż ma - zostaje mu tak do starości ;). Moja mama wygląda na mniej niż ma, mój brat też. Może to zwyczajnie genetyczne :).

Gość *liliann
Ja mam 25. i niestety nikt o dowód mnie nie pyta :)

Gość Bananek Ona
aaa no wlasnie, zapomnialam dodac ze te wszystkie super mlodo wygladajace kobiety mają to w genach, więc do późnej starości będą wyglądały na mnie 🖐️ :D

Gość cutna blondynga
a ja mam 45 a wyglądam na 14, no serioooo

Gość makermana
e tam piepszysz... ja mam 55 a wygladam na 15 to są dopiero osiągi;)

Gość za stara na swoj wiek
powiecie mi na ile ja lat wygladam, czuje sie staro, żono tobie ufam, wyslalabym ci na maila fotke

Gość cutna blondynga
ha ha ha jak ja miałam 25 lat to piłam mleko z cyca i stawiałam pierwsze kroki

Gość makermana
za stara na swój wiek wstaw fotkę to ja ci powiem na ile wygladasz będę obiektywna

Gość jest taka znana blogerka
ktora ma 28 lat a wyglada na 18 i ma dziecko! Gra w zespole metalowym, widzialam ja w programie the voice of poland, szczupla, cie,ne wlosy, zjawiskowa uroda

Gość ^M^
Zono ja też chem:) Mnie oceń proszem😍 Jeszcze powiedz po czym oceniasz żebyś później nie powiedziała, że mam 200 co najmiej:P publicznie

Gość makermana
a ja cutna blondynga jak miałam 25 lat to byłam w 9 miesiącu ciąży swojej matki

na kafe to wszystkie 40stki są pytane o dowód. :D To bardzo ciekawe jest, bo ja mam 18 lat, jestem niska i filigranowa, nie mam zniszczonej cery, nie palę, nie maluję się mocno, a nie zawsze mnie pytają. :D Ja nie wiem, czy te kobiety są naprawdę tak naiwne, że wierzą w takie bzdury? Przecież po kobietach łatwo poznać wiek, cera i skóra na dłoniach mówi wszystko.

Gość 244
Ja mam 26. Kilka miesięcy temu babka w sklepie spytała się mnie o dowód.

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
Bo tu każdy jest piekny , wyglada super młodo , ma super powodzenie itd

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
a z tym dowodem nie bardzo wierze bo w wieku 16 -18 lat wygladałam młodziutko , nie malowalam sie itd ,a nie zawsze mnie pytali także to bzdury jeszcze czasem moze sie zdarzyć ,ale nie tak jak to opisuja kobiety tutaj ,ze ciagle je o dowod prosza

Gość kaferka
Dużo osób wygląda młodziej niż naprawdę. Na tym zdjęciu każda dziewczyna ma 25+, a wydaje mi się że nie wyglądają. Gdyby jeszcze odjąć makijaż spokojnie niektóre można zapytać o dowód. Przecież kiedy ktoś wygląda powiedzmy na 21 lat to pyta się go dla pewności. W Austrii bywa, że o dowód pytają ludzi pod 40 - bo tak muszę robić i tyle ;] http://fotoo.pl/show.php/263733_img-7893-kopia.jpg.html

Gość znam te blogerke
i zobaczcie sobie glupie cipy jak sie powinno wygladac w wieku 28 lat, tam jest jeszcze jedna 31 letnia ale ta wyglada fasktycznie jak 17 latka i przygody z tym zwiazane ma przefajne z czego wcale sie nie dziwie :D a ta blogerka to metalowa- rockmenka, ale nie pamietam nazwy, na pingerze Miszka czy cos takiego Miszan , kur nie wiem :/ nergal ja wybral w dogrywce co byla w radio

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
kaferka- Nie wydaje mi sie ,ze duzo osób wyglada młodzej z tego co widze w realu . są takie osoby ,ale wcale nie jest ich wiele

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
Poza tym to jest nie logiczne nawet bo gdyby tak wiele osób wyglądało duzo młodziej jak na swój wiek to zmieniłyby sie ogólne kategorie co do oceny tego w jakim osoba jest wieku . czyli i tak by mowili ,ze ma np 27 bo by sie naogladali osób w jej wieku co wygladaja młodo

na niewyraźnym zdjęciu to każdy może wyglądać młodo. Cera 18latki wygląda inaczej niż cera kobiety 25+ i kropka

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
a zreszta, ja mam 24 lata i tez mi sie zdzarzało ,ze mnie na duzo mniej oceniali ,ale to nie znaczy ,ze obiektywnie wygladam np na 17 bo uważam ,ze wygladam na ponad 20 a jak taka osoba z tego forum usłyszy to ze 2 razy w zyciu ,albo ktoś ją poprosi kiedys o dowod to sie od razu ponieca ,ze dla wszystkich wyglada młodo. Ludzie róznie oceniaja nasz wiek

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
Invicta- własnie ,a poza tym tu nie chodzi tylko o cere bo można nie mieć zmarszczek w ogóle ,ale rysy twarzy są inne

Gość fdgfjmhkgfjmhjkt
moja cere ocenialo wielu specjalisto i najwiecej ile dano mi lat to 20 a mam wiele wiecej, wiec daruj sobie ale to trzeba odp sie prowadzic, unikac slonca jak ognia, miec dobre geny i odp osobowosc, bo jad zżera wasze mordy od zgryzoty a te nieszczere usmiechy maluja obrzydliwe bruzdy