Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojony 90

Dziewczyny! czy to za dużo?

Polecane posty

Gość trzeźwy mistrz Shun Di ZWYLF 6
Schudnij dla zdrowia, a nie dla laseczek, bo tłuszcz Cię rozerwie und rozsadzi! Faces Of Death Attack! MEMENTO MORI! MUERTE MASZIN!

Piszę szczerze. 20 nadprogramowych kilogramów to czesto ponad 1/3 wagi całej kobiety. Czy cos stoi na przeszkodzie, żeby zmniejszyc wagę? Sa takie, co lubia misiów... ale jesli pozwoliłes sobie sie rozdymać na 20 dodatkowych kilogramów, to kolejne 20 może poleciec w najblizszych latach. I kolejne... a potem cukrzyca, miżdzyca, problemy z sercem i zadyszka przy wchodzeniu na 1 piętro... trzymam kciuki za pierwsze 5 kilo w dół :)

jak bys był wyższy to by Ci nadwaga nawet 20 kg nie przeszkadzała, schudnij 10 kg, może siłownia i będzie git

Ale jesli mierzysz 181 i wazysz 90 to jeszcze nie ma tragedii, wystarczy 10 kilo w dół i bedzie super! Gdybys przy takim wzroście miał ważyć 70 kilo to wtedy bedziesz bardzo szczupły, znam niższych co waża niewiele mniej od Ciebie i nie jest to u nich rażące.

To co w takim razie oznacza 90... rocznik urodzenia?? Jesli tak, to znaczy, że masz dopiero 22 lata... tkanka mięsniowa prawdopodobnie jest jeszcze niezbyt rozbudowana, czyli na tą nadwage składa sie głónie tluszcz. W takim razie zapisz sie na silownię. Spal 10-13 kilo a reszte przerób na mięśnie.

Nie łam sie kolego, jesli jestes młody to szybciutko sie z tym rozprawisz :) I nie tylko dla atrakcyjności cielesnej, ale przede wszystkim dla zdrowia.

Gość natarata
mój chłopak jest bardzo normalnej budowy, szczupły, trochę mięśni ma, jednak żeberka i kości biodrowe nieco mu wystają, nóżki ma umięśnione. jednak w tej całej klatce piersiowej tkwi problem - w ogóle mnie nie pociąga nasz wspólny kolega myślę że ma... z 10kg nadwagi? i moim zdaniem jest idealny pod względem budowy. miałam już kiedyś partnera z lekką nadwagą i po prostu uwielbiam kiedy taki misio mnie przytuli, zawsze mięciutko i bezpiecznie.. tak jakoś już mam że pociągają mnie miśki :) a nie że dotknąć nie mogę, bo kości się wbijają :) pozdrawiam

Gość Ekler
Nie waga jest ważna, ale to, co się widzi w lustrze. Ja ważę 82kg przy 176cm wzrostu, ale nie jestem gruby :-)