Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

showyourrythm

miłość na odległość

Polecane posty

Witam , mam wielką prośbe o rade , a więc spotykam się z chłopakiem , jest okej ,czuje , że sie w nim zakochałam teraz wyjechał na 2 tygodnie i wraca na tydzien a pozniej nie będzie go do końca wakacji .. czy to w ogóle ma sens , żeby się z nim teraz wiązać .. skoro nie potrafie wytrzymac 2 tygodni bez niego to co z 2 miesiącami , zaproponował mi abym jechała z nim ale wydaje mi się , że nie będe sie czuła komfortowo z jego rodziną ...

Gość hiahwfhi
jak go kochasz to walcz ;) ja sie tak zakochałam, ja jestem w Polsce, on za granicą i wszystko jest cudownie. Najważniejsze to byc pewnym drugiej osoby i potrafic zaufac ;) Widzimy sie średnio co 2 miesiace. Pierwszy raz po jego wyjezdzie nie widzielismy sie ponad 3 miesiace, ale to jeszcze bardziej nas zblizylo. Najgorsza w tym wszystkim jest tęsknota, ale jesli Go kochasz to uwierz, ze warto sie starac i warto czekac :) Głowa go góry. Jeśli nie spróbujesz to możesz żałowac ;) do odważnych świat należy ! Powodzenia :D

dokładnie prawdziwa miłość przezwycięży wszystko, ja męża widzę 2razy w miesiącu, i jesteśmy szczęśliwi, ale trzeba sobie ufać i dużo rozmawiać aby się nie oddalić, a technologia nam w tym pomaga,aby pielęgnować miłość

tak .. tylko problem w tym właśnie , że to są dopiero początki i nie mam do niego zaufania , a pół roku temu właśnie skończyłam związek i stałam sie bardzo nie ufna ,

ale spróbować zawsze możesz, miej dystans choć troche aby wrazie rozstania nie cierpieć, bo jak nie spróbujesz to będziesz żałować, a może właśnie się okaze że to ten jedyny na całe życie, któż wie, życie jest tajemnicze i zaskakujące

Gość alovesong
mój facet po półtora tyg jak sie spotykaliśmy wyprowadził sie do innego miasta a udało sie zbudować związek, żyjemy tak na razie dwa lata.

Gość grossossss
to nie jest zbyt dobre ani wspólne mieszkanie na poczatku, ani rozłąka niech jedzie i zobacz co z tego będzie