Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosea

spóźniający się okres

Polecane posty

Gość rosea

Witam, wiem, że tematów na ten temat jest dużo ale nie mogłam w nich znależć odpowiedzi na moje pytanie. Więc tak w marcu dostałam okres 22go a w kwietniu 29go. teraz znów mi się spóźnia ale od 3 dni boli mnie brzuch ( nie brzuch pod pępkiem ale bardzo nisko) dokładnie tak jak podczas okresu..bolą mnie od tego kolana i kręgosłup. Czekam na okres i nic. Częściej ostatnio się załatwiam (siku) i miałam biegunkę-nie wiem czy to ma związek ale piszę. o Ciążę raczej nie ma powodów-kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą nie pękła ani nie dochodził we mnie. Lecz i tak sie obawiam najgorszego..wiecie jak to jest..proszę doradźcie co to moze być? W sumie to zaledwie parę dni ale i te bóle brzucha mnie zastanawiają..

Gość lalalilu
Skoro wspomniałaś o biegunce, to znak, że coś się dzieje, co mogło cykl rozregulować. Czasem zwykły syrop na kaszel to powoduje. W ciąży nie jesteś ;)

Gość Marzena29.
Objawy wyglądają na ciążowe... Mnie też kręgosłup bolał podczas 1 dni ciąży, a dokładniej w krzyżu. Seks w prezerwatywie, nawet jeśli nie pękła może doprowadzić do ciąży. Często trochę spermy wydobywa się pod tą gumką uciskową, która trzyma kondom na penisie,, trzeba również uważać przy nakładaniu żeby nie pobrudzić prezerwatywy preejakulatem kropelkującym z penisa od tej strony, którą wkłada się do pochwy...

Gość ewgfq
Ja dodam że czasem też dotknięcie penisem, albo twoją ręką (którą dotykałaś przedtem preejakulatu) do pochwy może wywołać ciąże.

Gość ewgfq
czyli np podczas gry wstepnej plemniki mogły się do ciebie dostać ;)

Gość rosea
prezerwatywa nie pobudzila się nie pękła ani nie zsunęła. Kolezanka jest w ciąży i miała bóle brzucha ale tuż pod pępkiem a nie na dole jak podczas okresu.. mam jeszcze katar i zdarzyło się ze dwa razy, że nagle było mi słabo i niedobrze.. Może to po prostu jakieś przeziębienie?

Gość ewgfq
być może :) Zrób test. Pare zł kosztuje a bedzieesz pewniejsza.