Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivatt

po wyjściu ze szpitala ojciec schudł 6 kg w tydzień

Polecane posty

Gość vivatt

Witam! Mój ojciec niedawno dowiedział sie ze choruje na marskość wątroby,wykryto to podczas operacji usunięcia woreczka ze względu na żółtaczke. W szpitalu był ponad miesiąc i w jednej chwili stan jego był ciężki. Teraz jest w domu od poniedziałku, strasznie schudł i chudnie nadal. W szpitalu dostał w sumie ok 100 kroplówek przez cały pobyt w tym glukoza. Teraz jak wrócił do domu to mamy pilnować żeby waga nie rosła, co by oznaczało znów wodę w brzuchu. Codziennie się waży i jego waga cały czas spada, w poniedziałek ważył 83,200 a dziś 77! Co jest? Czy w szpitalu ważył więcej przez te podawanie kroplówek, czy co? W domu je ok 5 mniejszych posiłków, bo inaczej nie może, a waga leci w dół. Poza tym nie wspomniałam że jego organizm walczył i pewnie nadal walczy z gronkowcem złocistym, którym został zarażony podczas operacji.

moze zadzwon do lekarza, nie wiem, czy ktos na forum ci pomoze. Zycze duzo zdrowia dla taty.

Gość vivatt
Dziękuje :)

Gość onawi
jesli kiedys jadl normalnie a teraz male porcje 5 razy dziennie to dlatego chudnie az waga sie unormuje.......

Gość vivatt
tata normalnie jeszcze 2 miesiące temu ważył 92 kg