Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzę ludzi

NIENAWIDZĘ LUDZI!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ArturHirth
Co za debilizm!!! sorka, ale trzeba być naprawdę tępy i psychiczny, by tak myśleć. każdy kto tak myśli, to należy właśnie do tych cech w temacie. Ja tam siebie uwielbiam, a ludzie uwielbiają mnie!! Szanuje każdego, kto szanuje siebie i na odwrót, a świat psują debile i tylko oni wyłącznie. "Jesteśmy tym, co o sobie myślimy. Wszystko, czym jesteśmy wynika z naszych myśli, naszymi myślami tworzymy świat." - Budda „Najpierw postaraj się być wartościowym człowiekiem. Sukces nadejdzie sam. - Albert Einstein podsumowując, ja myślę pozytywnie, pomagam ludziom i mam z tego przyjemność, nie narzekam, nie marudzę, nie szukam winnych. Po po prostu staram się żyć, jak najlepiej potrafię!!! Zapraszam, można zrobić sobie Darmowy Test Osobowości!! http://oferta.arturhirth.pl/ A ludzi, co siebie szanują i szanują innych, którzy chcą coś więcej, niż tylko użalanie się nad sobą, to zapraszam na mój Blog, resztę proszę, o trzymanie się z daleka ode mnie. http://arturhirth.pl/ Pozdrawiam z nad Morza:)

Gość tylko to.
Albert dobrze mowil :-) Ja tez siebie szanuje i drugiego czlowieka, lubie ludzi i oni mnie lubia, wrecz kleja sie do mnie, jak zostalam sama jak palec na swiecie to przyszli mi z pomoca i stworzyli mozliwosci do reazliowania sie w zyciu i warunki tegoz zycia. Bo dobro tak jak zlo zawsze powraca, i to ze zdwojona sila.

Gość tylko to.
ale ja jestem sliczna a ty artur masz dziwna szczeke, takze szacun :D

Gość tylko to.
:-/ Zawsze to samo, podszywy, czasami ciężko was odróżnić.

Gość fgewg3
Ludzie to takie tępe parszywe stworzonka . Ten Świat bez ludzi byłby o wiele piękniejszy ...

Gość nienawidzę ludzi
jak ja was nienawidzę !

Gość :) KOCHAM WAS
a wy mnie?

Gość racja...
jebac ludzi

Gość manio ciekawski=)
Tam trzeba dawać maila, zapisywać się; już mi się odechciało. Ja ludzi... Trochę lubię, trochę nie lubię, zależy kogo. Generalnie jesteśmy istotami obarczonymi wielkimi wadami i bardzo ograniczonymi z czego wynikają liczne kłopoty, problemy we wzajemnych stosunkach. Ale inaczej być nie może, bo nasze cechy implikują nasze możliwości, stanowią o naszym moralnym potencjale.

Gość 02404rekin
Luno-jesteś na prawdę bardzo inteligentna i ładnie wyrażasz swoje poglądy ;) jeeśli to widzisz,pozdrawiam Cię:)

Gość deszczowa piosenka 266666
Chciałabym, żeby Luna jeszcze się odezwała i pisała dalej:)

Gość nieobliczalny
nienawidzę ludzi bo są głupsi niż zwierzęta, zdradzają kiedy jest im to na ręke nie patrzą na to że inni przez nich cierpią większość ludzi nie powinna istnieć bez nich świat byłby lepszy :):):)

Gość gość
Też ich nienawidzę, bo zauważyłam cos dziwnego, że gdzie się nie pojawię ich agresja się skupia na mnie. W pracy mobbing (nie tylko do mnie). Ostatnio kierowca autobusu przytrzasnął mnie drzwiami, bo ZA WOLNO WSIADAŁAM ( jestem po urazie kolana i nie mogę zbyt szybko jeszcze chodzić). Dzisiaj poszłam z dzieckiem na górkę, to o mało czyjeś dziecko mnie nie zabiło i jego tatusiek się do mnie darł, że idę akurat kiedy jego dziecko zjeżdża, a tyle innych ludzi tam stało, nie tylko ja. Ciągle coś. Czasem mam ochotę wziąć karabin i wybijać po kolei.

Gość gość
Ja też nienawidzę ludzi. Większość, z nich, szczególnie w pracy to jakieś zacofane nieogarnięte prostaki z mózgiem ameby. Zero inteligencji i sama powierzchowność.

Gość gość
Jeżeli Mnie miłujecie, będziecie zachowywać moje przykazania. 16 Ja zaś będę prosił Ojca, a innego Pocieszyciela da wam, aby z wami był na zawsze - 17  Ducha Prawdy, którego świat przyjąć nie może, ponieważ Go nie widzi ani nie zna. Ale wy Go znacie, ponieważ u was przebywa i w was będzie. Ew. św. J 14, 15-17

Gość gość
nienawidzę ludzi dokładnie tak samo jak reszta forumowiczów,czy to ma jednak sens ,napewno nie ,ludzie mają gdzieś Twoje wywody i odczucia nie obchodzi ich że ich nienawidzisz,a im bardziej ich będziesz nienawidzieć tym lepiej dla nich ,oni będą się piąć coraz wyżej a Ty spadniesz na sam dół. Fakt niezaprzeczalny że nie ma dobrych ludzi Ci którzy z pozoru sa dobrzy robia to dla konkrtnych celów ,bycia zauwazonym,docenionym,nawet takie szczytne zachowania pomagają w zdobyciu zamierzonego celu,nikt nie jest bezinteresowny poza niektórymi zwierzątkami,ale nam daleko do nich,jesteśmy spaczeni,wynaturzeni,tak wielu ma tak wiele a zdepcze tego który nie ma prawie nic żeby mieć jeszcze więcej. Takie posty pisza zazwyczaj osoby które doznały zbyt wiele chamstwa i upodlenia ze strony obcych ludzi jak i tych których się znało i ufało. Jak masz siłe to walcz o siebie bo i tak ten zepsuty świat się na Ciebie wyjeb..... (brzydko ale przynajmniej szczerze)mi już zabrakło sił.

Gość gośćja
Popieram w pełni

Gość gość
radzę ci porzuć tę nienawiść gdyż ona pochodzi od ciemnego "obozu", z którym lepiej nie mieć nic wspólnego. Ludzie są w 75 % zagubieni i uwikłani medialnie w ekrany , pieniądze i inne niewolę. Aby właściwie spojrzeć na współczesne życie wystarczy przeczytać zadziwiającą broszurkę (dostępną w wyszukiwarce) pod hasłem : " Anna - Zaufajcie Maryi PDF , gdzie od strony 30 jest dużo o szczęściu , miłości i przyszłości polski.

Gość gość
Jestescie do niczego popieprzeni ludzie.

Gość gość
Ja również nienawidzę ludzi! Wkurwiają mnie bo się wpierdalają w moje sprawy, chociaż ja się ich nie czepiam! Są też nudni, męczący i denerwujący! Kocham być SAMA !!!

Gość gość
Ja tez najszczęśliwsza jestem jak jestem sama. Ludzie są podli i wredni!

Gość Deaddy
Choroszcze witają na rozmowie, Tak ogółem to SRAM (kup pamięci RAM na allegro - reklama) na to bo to wszystko i tak w czarnej dupsi skończy No ogółem Człoweik + znajomości = Praca Człoweik bez pracy - MOPSik, no ale ulica nie taka straszna jak wydaje się po prostu. Trza tylko przywyknąć jak do pustostanu i żyć byleby życ. Dziękuje za wypowiedź ogółem i zapraszam na konto boże w stanie likwidacji -> AnonA.

Gość gość
Krótko i na temat: istnieją ludzie i "ludzie". Nienawidzę "ludzi" bo są czymś milion razy gorszym od bydła p********i k*****i ze sraką zamiast mózgu