Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadła z konia

co byście zrobiły na moim miejscu

Polecane posty

Gość spadła z konia

najpierw o sobie: mam 30lat, od 9 z jednym facetem, który niedawno mnie zdradził i zdradza z ta sama baba nadal, mieszkamy w Anglii, ja mam fajna ale niezbyt dobrze płatną pracę, on pracuje dorywczo (ogólnie kasy brak) I teraz mam do wyboru: zostać z nim i wybaczyć lub wyjechać i szukac w Polsce innej pracy, zostać tu gdzie jestem i wyprowadić się od niego. Co mi byście doradziły?

Gość spadła z konia
no ok, też tak myślałam, ale potem zaczęłam się zastanawiać nad tym co bedzie dla mnie najlepsze. Bo spakować się mogę zawsze, ale teraz zależy mi żeby odciąć pasożyta i zadbać o siebie. Marzy mi się dobrzepłatna praca

Gość spadła z konia
w ogóle znacie kogoś kto zakończył długoletni związek?

Na pewno się wyprowadzić i nie wybaczać. Zresztą, co tu wybaczać, skoro on NADAL CIĘ ZDRADZA? Gdyby chociaż przestał, przeprosił i błagał o wybaczenie... A dokąd się wyprowadzić, to już musisz sama przeanalizować sytuację. Czy bardziej opłaca Ci się trzymać pracę, którą lubisz, szukać czegoś w UK czy w Polsce.

Gość spadła z konia
najpierw chciałam wybaczyć, ale sie po prostu nie da. On oczywiście kłamie, że się nie spotyka, ale ja wiem na 100%, że się spotyka. Teraz gra zakochanego wielce we mnie, ale ja wiem że to gra. W ogóle teraz wiem, że nie jestem w stanie wybaczyć zdrady, myslałam że może potrafię, ale nie!. Jedyną odpowiedzią na zdradę jest rozstanie.