Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

Studio Euro'2012

Polecane posty

Gość acotoprotokół
piłka nożna jest przereklamowana

Gość acotoprotokół
i jeszcze dresy do sprzątania kibli

polska zagra 3 mecze i na tym sie skończy to Wielkie Euro :)

ja bym napisał , że mój kochany football jest przepłacony...za dużo pijaw do opłacania koszmarnymi pieniędzmi ...

jeżeli wygra pierwszy mecz " jesli tak będzie to będzie to pierwszy spektakularny sukces od sławnego srebra na olimpiadzie w espaniol

Gość acotoprotokół
jakoś nie czuję tej atmosfery może jakbym spotkał jakąś zagubioną zmarzniętą hiszpankę i bym jej pomógł się ogrzać to może bym co poczuł ;) a te flagi na samochodach to żenada no dajta spokój tak samo jak ledy ale to z innej beczki

acotoprotokół Hiszpanki będę w Gdańsku - żaden problem jak umiesz angielski :classic_cool:

co chcesz od flag w samochodach - w całej Europie kibice maja barwy klubów na nich

Gość acotoprotokół
W całej Europie? Takie furkoczące chorągiewki sobie przyczepiają tak? Coby coś pokazać? Nie wiem, może. Może gdybym mieszkał bliżej któregoś ze stadionów lub czegokolwiek związanego z Euro to bym inaczej patrzył. Jakoś mnie nie rusza impreza co się będzie działa co najmniej 200 km ode mnie na tyle żeby sobie flagi mocować. Pewnie mam inny temperament.

acotoprotokół mają różne rzeczy - flagi też, często jak jest ważny mecz...każdy ma jednak różne sposoby na "podniecanie się" tym spektaklem ....klub jest jak religia ...

Ta, sierpień 92' to bardzo udany czas był:P A co do euro, nożną lubię pooglądać, ale nie pasjonuje mnie to szczególnie. Ostatnimi miesiącami jestem odcięta od tv wiec nawet nie obserwuję przygotowań, może parę transmisji obejrzę, ale mam ważniejsze rzeczy na głowie. Wkurza mnie tylko, że jesteśmy stratni na nim. Bo turystyka nie zalepi budżetu a tylko UEFA zarabia, nie odprowadzając podatków.

Gość a ja jestem kobietą
i lubie pilke nozną, i bardzo sie ciesze z euro nareszcie na stadionach w Polsce bedzie można zobaczyć dobry futbol i dobrych pilkarzy napewno w meczu otwarcia poplyną mi lzy wzruszenia kiedy tysiące gardel bedzie śpiewac nasz hymn na stadionie narodowym :)

a ja jestem kobietą ja chyba oszaleję ......ogólnie....nie wiem tylko z jakiego powodów - dobrych czy złych :classic_cool: juz mi się włącza kontrolka emocji i pali sie prawie już na czerwono :classic_cool:

Gość a ja jestem kobietą
ogladam siatkówke :) ... ale tylko w tv na stadion chodze na żużel :)

Ale UEFA np. w kontraktach w sprawie budowy stadionów nie miała nic do powiedzenia. Po prostu wokół sportu zbyt dużo zamieszania widzę, wykorzystywania i chachmęcenia bym mogła się tym cieszyć.

Gość żużel i pył
żeleczek do żelownika!!!!

Gość żużel i pył
fajnego masz chomika na blogu żelku

Gość mam w dupie euro
a co moze nie? juz wolalbym zebysmy organizowali olimpiade zawsze to jakies pewne medale a tu ? zagramy 1-2 mecze i po euro a kase dalej trzeba bulic 🖐️

zagramy na pewno 3 mecze bo 4 zespoły sa w grupie ale to będzie na tyle,bo polska reprezentacja w Piłce Nożnej to może wygrac ale z zespołami pokroju Wyspy Owcze lub San Marino :P

Gość mam w dupie euro
no ale polaczki jak zwykle podjarani bo organizujemy prestizowa impre. Wybudowali stadiony ktore zostana uzyte jednorazowa :D

Gość mam w dupie euro
ciekawe kto bedzie utrzymywal te stadiony po euro ? :P bo ja sie nie zgadzam by szlo to z mojej kieszeni :P

widzę , że prawie sam kwas na temat ...ale przeciwnicy Euro też mają swoje argumenty...