Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdepowiedziafszy

moja babcia jest dziwna

Polecane posty

Gość prawdepowiedziafszy

moja babcia przez całe życie nigdzie nie pracowała,wszystko za nią robił mąż,nigdy w ręku łopaty nie trzymała,dziadek pracował,przyjeżdżał z roboty ona dawała mu zupkę chińską z paczki potem on mył podłogi ,ona cały czas gada o chorobach i wydaje na leki,coś tam w domu robi ale to i tak za mało moim zdaniem,on całe życie zapyerdala i nie może się odzwyczaić ma 70 lat i robi jakieś pólki i szafki na czarno w pracy w dodatku ma chore serce,ona nie ma serca do nikogo i ma cały świat gdzieś ,wszystko kręci się wokół chorób ,cały czas on robi może z małymi przerwami w sobote i niedziele ,ja nie wiem jak można wyjść za taką kobiete rozumiem nic nie robic w ubóstwie ale w biedzie?to jest dla mnie chore ,całe życie narzeka jak jej jest zle ale wszyscy mają zle nie tylko ona

Gość ,,jak mozna wyjsc za taka kobi
ete,,? :D hehehe!dobre!

Gość GHAH nieboszczka666 TRICK
W USA nawet ludzie nażekają, a tam dobrobyt finalny już jest!

Gość prawdepowiedziafszy
a spać kładzie się o 18:00

Gość 23456789lkjhgfd
jeden lubi prace, inny nie coz w tym dziwnego----powiedz dziadkowi zeby nie pracowal nikt go nie zmusza

Gość prawdepowiedziafszy
jak nie będzie pracował to obydwoje nie będą mieli kasy ,i nie będą mieli nic z życia

Gość prawdepowiedziafszy
leniwe kobiety które zdzierają kase ze swych mężów i nic nie robia powinno się palić na stosie i żegnać uroczystym spyerdalaj

Gość aminikus
Nic nie poradzisz taka dziwna jest i głupia.Oh nie rozumim jej , a dziadek ma chore serc i przcuje to już wogóle nie rozumiem