Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głebina kryształowa 24

sobotnia randka i.. czar prysnął :( !!!

Polecane posty

Hej wszystkim Chce napisac tutaj o tym co mnie spotkało w sobotę ,nie jest to jakaś wielka katastrofa dla mnie ale jestem rozczarowana i zawiedziona. 2 tyg temu poznałam w pubie faceta ,Patryk lat 28 ... wydawał mi sie miły i fajny i taki uprzejmy.. nalegał abym dała mu swój numer.. umówiliśmy się.. Pierwszy raz zaprosił mnie do kawiarni na kawę i lody ,potem po 2 dniach spotkaliśmy sie u mnie na kawie , A 2 dni temu wybralismy sie wieczorem na spacerek po mieście. Nie bede ukrywała ze Patryk wpadł mi w oko.. Spacerując z nim spotkałam swoją koleżanke z liceum ,taka Kamile i przedstawiłam ich sobie i zobaczyłam ze Patryk zaczął flirtować z nią ,a ja sie zdenerwowałam i powiedzialam "chodź patryk bo zaraz nam pub zamkna..." a on powiedział ze kolezanka moze isc z nami ,bedzie razniej :( i kamila oczywiscie poszła z nami ... myslałąm ze wypije piwko i sie zmyje ,w koncu wieczór mialbyc tylko nasz .. a ona siedziala i siedziala ,prawie że na niego weszła .. :( Wiec wstałam i wyszłam Nastepnego dnia weszłam na fb i nk i zobaczyłam ze on ma tą kamile w znajomych i ładne komenatRZe sobie piszą itd.. Nie dzwonie do niego, nie narzucam sie bo wiem ze to drań A od kamili dostałam wiadomośc "dzieki ze mnie zeswatałaś z patrykiem ,fajny koleś!!! całusy papa" dzisiaj rano mialam kilka połaczen nieodebranych od patryka ,ale nie oddzwoniłam, zawiodłam się. nie ukrywam ze jest mi przykro

Gość kwiatuszek kłębuszek
wniosek jest taki że kafeterianie nudzą się już takimi prowokacjami 1/10 na zachętę:-)

:( ja wnoskuje że to drań :(:(

Gość pipik
smialo mozesz pisac lekture do klas trzecich szkoly podstawowej

Gość dossantosjunior
słabe prowo :)