Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicija

Czy to już??

Polecane posty

Gość Kicija

Cześć dziewczyny, przejrzałam już chyba całe google i nie znalazłam odpowiedzi. Ale do rzeczy, jestem na przełomie 37/38 tyg ciąży, będąc w 26 tygodniu trafiłam do szpitala z krwawieniem, dostałam 2 dawki sterydów. Moje pytanie brzmi, czy mogę urodzić na dniach, od 2 dni czuję ból w lewej pachwinie szczególnie jak leżę, dziś odczuwam ucisk na odbyt i drętwienie lewego biodra. Chyba trochę obniżył mi się brzuch ale nie jestem w 100%pewna, główka małej wstawiona od ok 3 tyg dzidzia dość nisko, kilka razy miałam dość silne kilkusekundowe bóle podbrzusza (około 10 dni temu) ale już ich nie ma. Szał sprzątanie już za mną w zeszłym tygodniu wypucowałam cały dom, humory już od dawna mam kilka razy miałam nagłe uderzenia gorąca i puls powyżej 110. Mała od ok 3 dni jest bardzo spokojna. Dodam że to moja 2 ciąża ( pierwsza 5 lat temu, poród wywoływany w 42 tyg bardzo bolesny) no i jeszcze ten czop, od kilku dni na papierze zauważam bezbarwną, ciągnącą sie wydzielinę, ale w bardzo małych ilościach. Czy to już blisko według Was? Date mam na 22.06 z USG a z OM 28.06, a jak na złość po roku czasu czekania dostałam list ze szpitala na zabieg usówania migdałów u synka na 25.06 ehh...

Gość Kicija
?? pomoze ktoś, któraś miała takie objawy?

Gość juliettaaa
????? i jak miałyscie moze?