Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elo melo trzy piec zero

I tak będzie mój! Już ja mu pokażę, jaką jestem laską!

Polecane posty

Jeszcze zobaczymy kto o kogo będzie zabiegał. Mi zależało... dzwoniłam do niego, pisałam wszystko delikatnie,żeby się nie narzucać, czasami odpisał, mam wrażenie "na odczepnego". Na spotkaniach był fantastyczny: buziaki, miłe słowa, komplementy, spojrzenia. A poźniej znowu to sami-DNI MILCZENIA. Czasami coś tam napisze sam od siebie raz na 3 dni. Ale ja nie jestem w razie "W". Nie jestem jego super kolezanką, gdy tylko się nudzi. Jutro mam z nim spotkanie. I trzeba zmienic taktykę.

Gość amyyyy
odwolaj spotkanie, na mezczyzzn dziala tylko brak kontaktu, a nie marudzenie... nagle cos musi okazac sie wazniejsze od niego, nie mow co, zadzwon teraz - nie pisz, a dzwon- i po prostu rzuc ze musicie spotkac sie innym razem, bo masz nagla zmiane planow, szyko skoncz wymiane zdan, powiedz, ze jestes zajeta i bedziecie w koNTAKCIE. Nie ustalaj daty kolejnego sspotkania, nic... i czekaj na odzew, jesli sie postara super, masz szanse naprawic swoje bledy (a z tego co widze popelnilas podstawowe) jesli nie odezwie sie... coz, jego strata, ty zyskasz... zniknie z Twojego zycia ktos, kto Cie nie docenia :) Mowi Ci to kobieta, ktora owija facetow wokol palca... osobiscie, jedyne problemy jakie mam z facetami to... na kogo sie zdecydowac :P

amyyyy-nooo dobre:) I tak zrobię, przecież nie jestem na każde jego zawołanie i nie pozwolę sobie na takiego olewatora. Mam nadzięje,że zadzwoni. I zadzwonie tylko raz, jesli nie odbierze trudno, ale będzie miał nieodebrane.

amyyyy-własnie do mnie napisał sam od siebie:) -kochanie co tam słychać?-doradz mi Kobietko co teraz hehe

"to kochanie ze nie moge sie jutro spotkac, mam wazne sprawy do zalatwienia. do zobaczenia kiedystam:*"

Gość f4f4f4f4dsa
ivalia, bez przesady :P nie odpisuj mu nic, napisz moze jutro rano krotko i zdawkowo

Az tak? do kiedyś tam? żeby nie pomyślał,że nie jestem zainteresowana

Gość buahahoa
zebrały sie na topiku głupie ci­py :D

Gość spark,
hahaha tepe baby. ivalia to juz wogole dno scierwo. ja jako facet, nie ruszylo by mnie podpowiedzc ivali.

a co by Cię ruszyło? desperatka, która co minute piszę smsy ??