Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdallenana23

Grupon - proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość magdallenana23

Witam! Znalazłam ciekawy grupon "http://shopping.groupon.pl/d-6495439-Czechy-Praga" gdzie za dwie noce cena to 489 (obniżka niby o 51%), ale jak wchodzę na stronę tego hotelu, to ten sam pokój kosztuje 350 zł bez promocji. Ja coś źle liczę, czy to jakiś przekręt?

Gość dajcie sobie spokójjjjjj
Może 350 to jest cena osoby w pokoju, a grupon jest na dwie

albo sprawdzasz za noc, a grupon jest na dwie noce

Coś nie wydaje mi się żeby 2 noce w 4* hotelu w Pradze (ze sniadaniami) dla 2 osób, kosztowały 350 zł, cos musiałaś pokręcić

Gość kkkkkoooooooooooooo
Tutj masz przeciez wszystko wyjaśnione Groupon ważny od 01.07.2012 do 31.08.2012 i dostępny po zakupie w zakładce „Moje Konto Oferta obejmuje pobyt dla 2 osób w pokoju superior, codzienne śniadania, 1 x kawę i deser w lobby dla 2 osób oraz nieograniczony dostęp do basenu w 1 z 3 opcji do wyboru: 1) 489 zł zamiast 979 zł za 3 dni (2 noclegi) 2) 679 zł zamiast 1429 zł za 4 dni (3 noclegi) 3) 849 zł zamiast 1889 zł za 5 dni (4 noclegi) Dodatkowo 20% zniżki w restauracji Kopernik, bezpłatny parking, dostęp do internetu (WLAN), podatek miejski w cenie Obsługa w języku: czeskim, angielskim i niemieckim Doba hotelowa: 14-12 Dostawka ze śniadaniem dzieci poniżej lat 6: pobyt bezpłatny, dzieci w wieku 6-12 lat: 5 EUR/doba, dzieci w wieku 12-17 lat: 10 EUR/doba, dorośli: 20 EUR/doba Konieczna rezerwacja mailowa groupon-reservation@hotelpyramida.cz. Datę rezerwacji należy modyfikować z min. 72-godz. wyprzedzeniem w przeciwnym razie groupon przepada. Groupon można zwrócić w ciągu 10 dni od zakupu

Gość yukki
trzeba zawsze sprawdzać na str hotelu, bo z gruponem czasem oszczędza się kilka zł a czasem wcale. ja rok temu byłam w hotelu 2 noclegi dla 2 osób plus śniadania i kolacja elegancka i jak sobie potem policzyliśmy wg cen hotelowych to nie zaoszczędziliśmy ani złotówki. a za to w wieliczce rzeczywiście było duuużo taniej.

Gość magdallenana23
patrzyłam na pokój 2-osobowy