Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna studentka 24

Nieprzyjemny zapach z pochwy mimo zachowanej higieny

Polecane posty

Gość panna studentka 24

Dbam o higienę, stosuję żel do higieny intymnej, podmywam się praktycznie po każdym wyjściu z toalety oczywiście jak jestem u siebie, majtki zmieniam codziennie. Moje życie erotyczne praktycznie nie istnieje, zresztą ostatni raz współżyłam w prezerwatywie. Nie mam innych dolegliwości. Co to może być?

Gość panna studentka 24
no sorry chyba nie bardzo, że już po ok 2 - 3 godz jestem tam nieświeża:O

Zależy co masz na myśli mówiąc "nieświeża". Fiołkami na pewno pachnieć nie będzie ale tobą.

Gość panna studentka 24
przykładowo, jak siedzę gdzieś to przez ubranie (!) czuję że zwyczajnie śmierdzę

A poza tym fakt że nie uprawiasz regularnego seksu nie jest żadnym powodem by nie poddać się badaniom. Lekarz nie gryzie. Nie pocieszę Cię ale na ten zapach może wpłynąć wszystko - łącznie z kondycją organizmu, posiadanymi stanami zapalnymi w ciele czy nawet zwykłe przeziębienie. A może po prostu przesadziłaś z higieną? Owszem, ona jest ważna, ale mycie się 11x dziennie dobrego na pewno Ci nie przyniesie. Musisz określić czy to co nazywasz problemem nie wynika z Twojego przewrażliwienia. To oczywiste że 2 godziny po kąpieli pachniesz inaczej niż 5 minut po kąpieli, i nie ma w tym zemsty satanistów, to po prostu natura.

Gość dbdzb
jak czujesz siedząc ropny taki zapach drażniący to masz infekcje grzybiczą i musisz iść do lekarza, przepisze ci krem i będzie po sprawie w ciągu tygodnia ;) czasem tak się dzieje i nie jest to kwestia higieny, ale uczulenia, odżywiania itd

Gość panna studentka 24
ok, pjdę do lekarza