Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimmaa00

Założyłam dziś czapke zimową i ludzie dziwnie sie na mnie patrzyli

Polecane posty

Gość zimmaa00

przeciez zimno jest ,mam marznąc? w sobote tez zalozylam bo wiało jak cholera i to samo, sensacja normalnie zal mi was

Gość erertrrtetre
Polska to zaściankowa dziura, wystarczy ubrać się inaczej niż armia klonów i zaraz cię obcinają 🖐️

Gość Opiumowa czarownica.
Spoko, moj chlop tez a ja cly rok chodze w berecie :P

Gość zimmaa00
O co Wam chodzi? w sobote bardzo wiało, trzęsłam się z zimna, był jzu wieczor, wole miec ciepło niz udawać wielką paniusie z wielkiego miasta jak inne. Dupa goła, cycki na wierzchu , trzesie sie jak galareta ale co tam !! Trzeba byc modną zawsze i wszedzie co za zalosni ludzie

Gość hinlalka
Bo to porypany kraj w lecie. By nosili sandaly nawet przy -10 stopniach bo iest przeciez lato,poza tym wiekszosc polakow to ksenofoby

Gość w nosie mam
jak ktos sie ubiera, ale gdybym musiała nosić zimową czapę w CZERWCU, to bym sie poszła przebadać (moze cos z krązeniem?). Najgorsze, że potem takie wiecznie przegrzewają dzieci :O Popytajcie pediatrów, przegrzewanie dzieci to u nas zmora, teraz już wiem, skad sie to bierze. I potem jedna z druga nie wiedzą, czemu dzieciak ciagle płacze :O

Gość urocza czrownicaa
jesli to byla typowo zimowa czapka to tez bym sie patrzyla a to dlatego ze ja nie nosze naww zimieet , notak nie lubie tylko zkladam jak mocno wieje jakos