Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghnjm,./

Mam piękny nowy dom, ale....

Polecane posty

Gość dfghnjm,./

wieczorem bardzo mi się podoba mój dom, ale rano jak wpadnie przez okno słońce wszystko wydaje mi się brudne... wszędzie odciski palców, każdy pyłek widać, plamy na panelach aż wstyd kogoś wpuścic do domu. U Was też tak wszystko widac w dzień? Mam plisy zamiast firanek, więc może warto założyć firanki? Mam małe dziecko i pracuję w domu przy komputerze, więc nie mam czasu sprzątać cały czas a brud widać już po paru minutach o sprzątania. Jestem załamana, że kupiłam ciemne meble i w ogóle nie chce mi się już sprzątać bo i tak to nic nie daje :o

Takie uroki ciemnych mebli. Codziennie trzeba wycierać kurz. Dlatego ja mam jasne. Ostatnio kupiłam sobie sidolux do kurzu i muszę stwierdzić że jest świetny.

Gość tobago
mam dom bardzo mocno oszklony i skierowany na wschod, wyposazenie jest jasne wiec kurzu nie widac ale za to szyby osiwetlone porannym sloncem to masakra; po latach sie przyzwyczailem; potem zona kupila psa z dlugimi wlosami dla dzieci; teraz wszedzie lataja klaki psa i odwracaja uwage od szyb; moze tez tak zrob?

Gość dfghnjm,./
Ja mam psa i kota :D wiem o czym mówisz. Z oknami masakra. Córce kilka dni temu pokazałam jak się smaruje ręce kremem nivea. Możesz sobie wyobrazić jak wygląda teraz moje okno tarasowe...

Gość maturks4
Jak ktoś brudas, to najlepiej mu w piwnicy

Gość dfghnjm,./
Jak ktoś ma pokój 15 m to niech się nie udziela.

Gość malwina ker
Mam pytanie - ile kosztuje wymiana starych schodów na schody drewniane np. Prudlik? Jaki to może być mniej więcej wydatek?