Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagababaryko

Zdesperowana

Polecane posty

Gość Jagababaryko

Myślałem że ona ma 15 lat dopiero później to rycząca osoba po 30. Jej wypowiedzi to kwintesencja śmiechu

Gość Do plenerowej
Co tam u Oliego? Jak tam dziewczyny z forum? W porządku u Was? Pozdrawiam

znamy sie pomaranczko? wszystko u nas w porzadku, dziekuje w imieniu swoim, olliego i dziewczyn:) bella --> tez bys tak chciala co? :)

Gość jacek NNN
mMusi być dobra w robieniu loda bo ktory facet pozwoliłby aby kobita calymi dniami p... na kafeteri

Gość Do plenerowej
Ależ tu @$%#^& są! Jasne, że tak. Odłączyłam się od Was świadomie. Trochę koleje życia mi nie pozwoliły.... Ehh życie.... Bądż co bądż miło wspominam Ciebie. :) Jesteś fajna dziewczyną:) A myślisz o towarzystwie dla młodego?

dziekuje :) a mysle.. a wiesz jakbys chciala spowrotem dolaczyc to chetnie cie przyjmiemy na naszym nowym prywatnym forum :) i tez mysle o towarzysttwie tylko ze teraz mamy "pewne" plany dotyczace naszego zwiazku (jak sie domyslasz o czym mowie... :)

ja mam male dziecko , pracuje na pol etatu, z jakiego powodu ma mi byc wstyd? wstydzic to ty sie powinnas ze wtryniasz nos w nieswoje sprawy.

Gość Do plenerowej
Dziękuję, ale trudno byłoby się wdrożyć, kiedy Wy już takie zżyte...Pozdrów proszę dziewczyny i koniecznie myśl o drugim takim ślicznym potomku ;) Trzymaj się:)