Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na24ka

Za mało sexu w związku

Polecane posty

Gość a co mi tam walnę prawdę
Ostatnie zdanie Twojego posta mnie zabiło 😴

Ja też mam codziennie ochotę na sex i co najgorsze robie tak jak lubi zawsze jestem ogolona na gładko sexowna bielizna do łóżka. Zawsze zadbana i gotowa a on nic. zero dupą się odwróci i idzie spać!!! Massakra wiedział od początku że uwielbiam sex i dużo go potrzebuje. Lubie spontan czasami mam ochotę w ciągu dnia a nie tylko wieczorem. A on do mnie mówi że jak tak można w ciągu dnia to szkoda czasu a kiedyś mu to nie przeszkadzało. Chce SEXU jestem normalną kobietą z potrzebami. I domagam się sexu codziennie. Kocham go ale samo mówienie do mnie Kochanie nie daje mi orgazmu. Chce eksperymentować i dostawać orgazmy mało tego chce je dawać jemu.

Gość golddigger;)
naprawde nie wiem co Ci powiedziec... kurcze nie wiem jak bz to bzlo gdzbzm nie mogla miec orgazmu przez 2 tzg.... jedyne co mnie ratuje to to, ze bez problemu potrafie zaspokoic sie sama.... choc to nie to samo....

Gość golddigger;)
prosze Cie ! jak ona ma miec sponsora jesli kocha swojego faceta ?!

golddigger;) nie ma co odpowiadać na takie posty nie rozumiem takich ludzi nie czytają o co chodzi i sponsoring proponują. a wracając do sprawy nie wiem co zrobię może nic, może się kiedyś zorientuje, że coś jest nie tak nie wiem sama ale mam chcice i nie wiem co z tym robić.

Gość golddigger;)
jestem ciekawa co siedzi w glowie takiego faceta.... tzlko, ze najgorsze jest to ze on Ci nie mowi na serio o co mu chodzi !! ah.... zebz moc choc na chwilke wejsc do jego glowy !

bardzo bym chciała naprawdę wiedzieć o co mu chodzi, ale jak on zacznie temat w stylu: Kochanie co Ci jest? To mu chyba wszystko wygarnę bo juz tego nie wytrzymuje psychicznie a potem się faceci dziwią dlaczego ich kobiety zdradzają najpierw chce młodej żony a potem nie chce mu się jej zaspokajać. Wrre

Gość parkingowy Zenon
Chłopina chciał sobie puknąć, przypomnieć młode lat i trochę - hehe go to przerosło, a małolata jęczy jakby nie była świadoma po co była :(

Gość CYYYYYYYYYYYYYYYY
Dziewczyno, zrozum, juz to pisałam. Znudziłaś mu się, nie pociągasz go tak jak kiedyś. Nic tego nie zmieni.

Gość golddigger;)
hahahahah!!!!!!!ZENON zazdrosny bo pewnie tez by tak chcial ;P NIe martw sie taki ktos jak on by Ci nigdy tego w oczy nie powiedzial !

golddigger;) dokładnie. Niektórzy ludzie są tu tylko po to żeby dowalić człowiekowi.

Gość golddigger;)
nie chce mi sie wierzyc ze dorosly facet zenil by sie z jakas malolata tylko dla seksu ! wciekawe po cholere !? widac Cie kocha ! i ma jakis problem ....

Gość golddigger;)
jasne a Ci wszyscy DOWALACZE ! pisza tzlko dlatego, ze sa strasznie nieszczesliwi i buduja swoje ego wlasnie w taki sposob.... ciesza sie z czyjegos nieszczescia bo mysla, ze wzlecza w ten sposob swoje kompleksy !

Mój mąż ma 44 lata a ja mam 24 lata więc już taką małolatą nie jestem chyba prawda?

Gość golddigger;)
nie no jasne chodzilo mi o toc o napisal Zenon

Wiem wiem że o to Ci chodziło. Dobrze ja już zmykam dzisiaj do obowiązków bo trochę ich jest a potam znowu pójdę spać nie zaspokojona :9

Gość golddigger;)
spoko ;* trzymaj sie Malenka i trzymam kciuki bz wszystko sie poukladalo !!!

nie chcę cię martwić, ale ktos kto pisał, ze go przerosło ma rację. Chłopak poznał dziewczynę o połowę nłodszą, wszedł na wyzyny, myślał, że dotrzyma kroku, no ale nie wyszło. Po 40 faja już nie ta sama i właśnie raz na tydzień to i tak dużo...

Gość Dobra Kobieta
Wiesz co,porstu pzapytaj go wprost i nie odpuszczaj. Nie daj sie zbyć,bo najwyraźniej ejst cos an rzeczy a on nie chce Ci powiedzieć. Moze niekoniecznie hcodzi o to że nie ma ochoty,może nie może? Jakeiś problemly ze sprzetam i jest mu zwyczajnie głupio o tym młwić? Skoro Ty ejstes taka młoda itd to ejszcze bardziej to odczuwa? Nioe wiem, jak wygląda żyxie sexualnie takiego 40latka,ale czas żebyś Ty sie dowiedziała. Co Coś ejst nie tak.

Niestety ani rozmowy wczoraj nie było ani sexu bo hmm nie miał nastroju. On nie ma nastroju od roku. Nie wiem co mam robić jestem załamana. A dzisiaj rano jak wyszedł do pracy zabawiłam się sama bo już nie mogłam wytrzymać na szczęście są wibratory.

Gość Savina
popieram pomysł, który ktoś wcześniej zaproponował, zabaw się sama tak, żeby zauważył i wtedy zobaczysz jego reakcje, jeśli będzie obojętny to zły znak, faceta coś takiego urazić i zmusić do działania, najlepiej zrób to jak najszybciej Trzymam kciuki!

Powiedziałam mu dzisiaj o Wibratorze, że sama się bawię i chyba dało mu to do myślenia i to nawet bardzo.

Gość leoon7
...mam 56 lat i mogę uprawiać seks codziennie....im więcej jestem "napracowany" tym więcej mi sie chce...

20 lat różnicy i jest na równorzędnym stanowisku z tobą? Może to go gryzie. Qrna, to potrafiłoby zdołować faceta. Poza tym partner z pracy to zły pomysł. W pracy razem, w domu razem... Można się sobie nawzajem obrzydzić :o

jesteśmy miesiąc po ślubie mamy 7 miesięcznego synka a jesteśmy ze sobą od 2 lat przed porodem kochaliśmy się kilka razy dziennie a teraz jest to kilka razy na miesiąc :-( a ja bardzo bym chciała tak jak kiedyś potrzebuje sexu dużo i często a on już nie chce prawie wcale muszę porządnie się postarać żeby go rozkrecic to jest męczące że tylko ja się staram a on nie:-(