Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na24ka

Za mało sexu w związku

Polecane posty

Na wakacjach chce a w domu nie ?? Moze jest zmęczony po pracy ? a weenedy ma wolne ?

Gość Na24ka
A może chodzi o to że ja chce mieć dziecko oczywiście nie na siłę i ustaliliśmy, że zdecydujemy o tym razem, ale może on mi nie ufa i boi się że zadecyduje sama?

Gość golddigger;)
moze po prostu ma stresy w pracy... jakis problem albo cos go martwi... Faceci nie zawsze i niechetnie rozmawiaja o tym co ich trapi... Jak by nie bylo to trzymam ya Was kciuki !!!

Gość Na24ka
Ma wolne weekendy i czasami w weekend jest sex. A co do dziecka to ja cały czas biorę tabletki. a i sex jest zawsze z mojej inwencji nigdy z jego.

Gość Na24ka
Stresów w pracy nie ma bo pracujemy w jednej firmie i wiem co się dzieje. Fakt że w innych działach ale jesteśmy ze sobą powiązani. Jednakże razem pracujemy od miesiąca. A wcześniejsza praca go stresowała dlatego z niej zrezygnował i mówi mi o takich problemach.

Gość golddigger;)
myslisz, ze Ci nie ufa... ? to juz przykre... ale zobaczucie jakie to jest straszne, ze kobiety musza sie domzslac i pztac na forum... bo nie moga uzyskac odpowiedzi od swojego partnera...

Gość Na24ka
Manaam właśnie nie nalegam. Praktycznie w ogóle chyba że już nie mogę wytrzymać po dwóch tygodniach przerwy to wtedy go zachęcam oralem lub coś w tym stylu.

Niestety tacy są faceci, ... KAZDY chyba ma trudny charakter

A moze mu powiedz prosto z mostu , ze jestes niezaspokojona i , ze nie satysfakconuje Cię seks 2 x w miesiacu i sie rozpłacz.

Gość golddigger;)
a na jakim stanowisku pracujesz ? wyzszym od niego ? moze wiecej zarabiasz ? czasem faceci maja takie kompleksy... albo w pracy ludzie zwracaja uwage, ze jest tzle starszy od Ciebie ?

Gość Na24ka
To jest bardzo smutne. Przed wczoraj był sex bo mieliśmy drugą rocznice związku było cudownie. Ale znowu była przerwa dwu tygodniowa. Wczoraj chciał rano żebym go popieściła i zrobiłam to tak jak lubi najbardziej. Szczerze myślałam po wczorajszym ranku że się odblokował. Mieliśmy właśnie przed rokiem takie dni sexu. No ale niestety po pieszczotach już nic nie było. A dzisiaj znowu oziębłość i oddalenie. Nie wiem co mam robić/

Gość Na24ka
Nikt na naszą różnicę wieku nie zwraca uwagi. Nie wiem może mi nie ufa w sprawie tego dziecka? Co do pracy hmm pracujemy na równorzędnych stanowiskach w dwóch różnych działach. Mnie się wydaje że ja mu się przestałam podobać albo go już nie pociągam.

Gość golddigger;)
nie no ! nie przesadzaj ....kurcze ...jakos czuje, ze to nie to ... wzdaje mi sie ze musi mu chodzic o cos !

No ale o co na każdym kroku okazuje mu swoją miłość, że jest dla mnie najważniejszy.

Nigdy mu nie dogaduję na temat wieku, sexu itd. Zawsze powtarzam że jest cudowny jedyny i najważniejszy.

Gość golddigger;)
nie wiem cholera ! nie chce Cie pouczac ani nic z tzch rzeczy ... ale moze wlasnie to go troche przytlacza ...? sprobuj przez jakis czas przystopowac z okazywaniem uczuc... niech on teraz powalczy ... niech znow zabiega o Twe wzgledy ... hmmmm?

No właśnie tak robię od jakiego czasu, ale nic to nie daje :(

Gość golddigger;)
a jakbys zapytala Go wprost? powiedziala, ze nie jestes glupia i widzisz, ze sie oddalacie od siebie....i nie jest tak jak wczesniej .... i po prostu chcesz wiedziec o co chodzi .... ! tzlko tak bz Cie znow nie zbywal slowami, ze wszystko jest ok ...

Kiku krotne próby zakończyły się słowami: Kochanie wszystko jest dobrze nie wiem o co Ci chodzi.

no jak zakonczyly.. to trzeba bylo powiedzieć, że nie jest dobrze. ze to dla CIebie stanowczo za rzadko..

Gość golddigger;)
jeeeejku..... na serio strasznie Ci wspolczuje .... i juz brakuje mi pomyslow ...

Ja również Ci współczuje, bo ja sobie tego nie wyobrazam , uwielbiam seks i jak nie mam go przez 3 dni to wariuje..

Gość golddigger;)
no ja tak samo ... jak moj byly wlasnie mial na pienku z szefem to nie mial ochoty na sex przez ok 3 dni .... staralam sie byc wzrozumiala ... ale i tak musialam sie zaspokajac sama...

Nie wiem a może ja jestem jakaś nie normalna? Może ja jestem sexocholiczką? A on jest normalny i mnie nie rozumie? Może moje potrzeby są większe niż u normalnych kobiet jak myślicie?

Niestety ja nie umiem się sama zaspakajać nie bawi mnie to niestety:(

A jak czesto potrzebujesz seksu? Ja się kocham co 1-2 dni , czasami 3 razy na dobę. Duzo kobiet ma takie potrzeby, chyba raczej nie masz większych ?

Gość golddigger;)
nie przesadzaj ! to widac ja tez jestem seksoholiczka!!!ął;p kochana! masy po prostu duze potrzeby ! przeciez wiedzial jaka jestes ....

Gość jak ja rozumiem
autorkę mam 30 lat maz 33 i to jest porazka seks raz na 2-3 tygodnie Ja moglabym codziennie A on? kiedys bylo czesto Teraz dramat Jak chce jakies nowosci w lozku, to - tak nie wolno, tego nie wolno tak sie nie robi itd kurwa! mam ochote na SEKS!!!! on jets moim pierwszym i uwazam, ze nie pasujemy do siebie temperamentami i potrzebami seksualnymi :(:(:(:(

Gość golddigger;)
ja musze codziennie ..... a teraz nie mam partnera ... wiec robie to sama .... czesto nawet 2 razy dziennie ...