Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Olejek rycynowy

Polecane posty

hej kochane, macie jakies doswiadczenie z tym specyfikiem?? chodzi mi o stosowanie na wlosy skore paznokcie i rzesy:P bo slyszalam tyle opini o wspanialym efekcie, ze mysle ze sie naklonie do skorzystania z tego:) tylko za nim zaczne, chcialabym wiedziec cy to na serio cos dziala??:) i jak to stosowaliscie;)

pokonana;) no to troche lipa, myslalam ze na serio cos to dziala;) nosz kurde myslalam ze to mi chociaz troche pomoze;) a wiece moze ile cos takiego kosztuje;p

Gość niemoralnaaaaaaaa
ja tez stosowałam i powiem Ci ze strasznie przyciemnia włosy. Faktycznie były lśniące i zdrowe, ale cięzko mi było zmyć ten olejek z głowy po zastosowaniu ;D uciążkiwe troche, ale polecam

Gość niemoralnaaaaaaaa
a kosztuje dosłownie grosze, ma 6 zł. Co prawda to mała buteleczka ale wydajna:)

znaczy ja tego używałam tylko na rzęsy i paznokcie ale słyszałam, że u niektórych efekty są bardzo fajne już po takim czasie lub nieco dłuższym :) ja nie mam generalnie cierpliwości ani pamięci do czegoś takiego ale spróbować zawsze możesz, nie? Ja dałam za buteleczkę chyba 5zł, więc warto spróbować :)

o to mzoe jednak skorzystam:) i sprobuje;) a wlasnie bo to chyba troche tluste jest no nie:) wiec zapewne troche trudno pozbyc sie tego z wlosow. a mozna stosowac tylko na koncowki zeby sie nie rozdwajaly???:) bo mi juz dosc sie wlosy przetluszczaja abym jeszcze bardziej tym natluszczala:D

no wlasnie, moge sprobowac;) tym bardziej ze to nei takie drogie;) za duzo nie strace, a moze cos zyskam:D

Gość niemoralnaaaaaaaa
oczywiście, że można :) próbuj, nie pożałujesz

no to jeszcze dzisiaj skocze do apteki:) i rozpoczynam kuracje:D:D podziele sie kiedys przy okazji informaacja o efektach:D

Gość ładne ale maja
ja stosuje i jestem zadowolona Jak posmarujesz same końcówki to nic Ci to nie da, trzeba smarować przy samej skórze żeby cebulki odnawiały się i włosy szybciej rosły. Wcale nie jest tak ciężko zmyć, wystarczy 2 razy szamponu użyć. Na suche końcówki polecam lekko podgrzaną oliwę z oliwek z sokiem z cytryny.

a to po tym tez wlosy szybciej rosna??:) super;p bo ja wlasnie hoduję swoje wlosy na dluuugie:) ciezko mi to idzie;) bo bardzo wolno rosna;) wiec mnie trochce ucieszylo to ze po tym moga rosnac szybciej:0 suuper;) szukalam wlasnie czegos takiego:) a jak nakladam to na wlosy, to tylko na skore glowy, czy na cala dlugosc??:)

Gość Effa__k
O, kochane, ja olejku rycynowego używam dosłownie do wszystkiego, bo świetnie odżywia i nawilża, przede wszystkim jak się kąpię (w sensie moczenia w wannie) zawsze dodaję parę kropel do wody, myjąc włosy rozrabiam go z szamponem potem trzymam trochę całość na głowie i spłukuję (jest łatwiej), raz na kilka dni smaruję nim twarz, a na rzęsy i paznokcie też nakładam przynajmniej raz w tygodniu :-) wg mnie działa rewelacyjnie, w każdym razie odkąd go używam na pewno nie jestem taka wysuszona jak kiedyś http://powiekszanieust.net.pl