Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka12345

podwiązanie pęcherza......

Polecane posty

cześć dziewczyny mam takie pytanie czy któraś miała podwiązanie pęcherza? jeśli tak to możecie mi napisać jak to wygląda? czy boli? czy takie zabieg wykonuje się pod pełną narkozą? ten temat jest strasznie dla mnie krępujący kurcze mam 24-lata i problem z nietrzymaniem moczu........a dokładnie ten problem pojawił się u mnie po porodzie....mam tego dosyć i chcę coś z tym zrobić.....od jakiegoś czasu chcę się wybrać do swojego ginekologa tylko tak to odkładam i odkładam...boję się....kiedyś już rozmawiałam o tym z ginekologiem ale to było nie długo po porodzie i jeszcze karmiłam więc lekarz kazał mi jeszcze poczekać aż skończę karmić bo hormony itp. powiedział że być może właśnie one wywołują ten problem i że minie jak skończę karmić itp ale niestety problem pozostał od porodu minęło prawie 5 lat....dodam jeszcze że mam problem z nie trzymaniem moczu przy kichaniu, przy bieganiu, przy wymiotowaniu itp nie jest to duża ilość moczu ale jest to dla mnie strasznie uciążliwe.....

Gość dkdksj
Nic nie boli ten zabieg :) Podwiązują ci pęcherz, montują od niego taką rurkę która idzie przez całe ciało w górę aż do gardła, i od tej pory za każdym razem jak stwierdzisz że chcesz się wysikać to po prostu pochylasz się tak żebyś głowę miała niżej niż pęcherz i szczasz mordą :)

Gość gość
Witam :) mam pytanko jestem dość młodą osobą i też mnie czeka taki zabieg lekarz mnie poinformował abym lepiej poczekała z tym bo robi sie taki zabieg tylko raz w życiu a co najgorsze powiedział że każdy wysiłek czy nawet mocniejsze uderzenie w brzuch może to zniszczyć czy to prawda?

Gość gośćja
ponawiam temat.. jestem zalamana...obnizenie pecherza i jelit i macicy... czy mam szanse jeszcze funkcjonowac normalnie;(