Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 234fds

czy w wynajmowanym mieszkaniu można zrobić sobie remont ?

Polecane posty

Gość 234fds

tzn pomalować ściany, zmienić podłogę itp ?

Gość kremooweczka
Nie możesz "zrobić sobie" remontu. Musisz mieć zgodę właściciela.

Gość prawdepowiedziafszy
właściciel cipo wie

Gość nokii:p
zależy jaki remont...ale pomalowanie scian odświezenie wymiana urządzeń na nowe na pewno mozna tylko pamiętaj musiasz uprzedzić i zapytać właścicieli.. z reguły włascicielie się zgadzają bo jakby nie było ty im mieszkanie urządzasz...a jakbyś później nie mieszkała to mają wyremontowane za czyjś koszt...

Gość prawdepowiedziafszy
duże mieszkanie?

Gość lu lu la lalalalalalatralalala
mozesz i burdel sobie zrobic :D tylko lepiej im o tym nie mow :D:D to chyba lepsze niz remont,bo na bzykaniu zarobisz na czynsz a na remoncie tylko stracisz a wlasciciel sie bedzie cieszyl,ze naiwna wypicowala mu jego lokal,z ktorego i tak cie wywali jak uzna to za stosowne:D:D:D

powiadom właścicieli co chciała byś zrobić i się wszytkiego dowiesz.. ja mam w umowie ze mieszkanie nie może pozostać po wypowiedz. umowy w gorszym stanie niż zostało oddane do użytku.. i że wszystkie remonty uszkodzenia większe itp.. mająbyć zgłaszane właścicielowi.. czasem sami włąsciciele też zachęcają by dbać o mieszkanie i odświeżać..

Gość nbghjk
hehe a powiedz mi na jaki chuj chcesz remontowac nieswoje mieszkanie?! nie masz co z kasa zrobic to może wyremontujesz moje? a co do pytania to myslę że właściciel nie dośc ze nie będzie miał pretensji to jeszcze Ci podziękuje że mu mieszkanie odświerzyłaś no tylko ustal z nim kolor ścian::P

Gość 234fds
bo lubię remonty :P no i nie stać mnie na kupno własnego ale za to stać mnie na remont tego które teraz wynajmuję, lubię mieć ładnie w domu więc po co mam żyć z pomarańczową ścianą i brzydkimi meblami skoro moge sobie pomalować ładnie i kupić meble, które przecież później mogę zabrać 🖐️

zalezy jaki wynajem..ja mam wynajem-umowe na czas nieokreślony..właściciele maja swoje a te gdyby nikt nie wynajął byłby pustostan..mieszkam już3 lata w prawdzie nie płacę dużo..jest to dom w którym są 4 mieszkania...duży ogród podwórko i działki... a robi się remont dla siebie zeby nie było wstydu zarosić gości.. przecież w swoich domach też się odświeża mieszkanie dla siebie..bo co 2-3 lata trzeba zawsze coś zrobić