Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfergfegse

Sukienka na wesele. Poradźcie..

Polecane posty

Gość rfergfegse

Idę w lipcu na wesele. Szkoda mi kasy na sukienkę za 200 zł.. wolałabym coś tańszego ale w miarę gustownego. Na allegro szukam ale jakoś nic nie widzę :O Macie jakieś propozycję? Jestem drobną, niską blondynką i mam 22 lata.

Gość to byłam ja
Nie będzie wiochy, fajna.

Gość rfergfegse
wizualnie fajna, ale jakoś kojarzy mi się z wypadem na piwo do klubu niż weselem.. sama nie wiem, w domu mam czarną bombkę ale jakoś nie widzi mi się iść w czarnej sukience w lipcu :O

Gość lips90
fajna no i mozesz ja ubrac potem a nie tyko na wesele

Gość Inikka
Moim zdaniem ta pierwsza lepsza.

Gość rfergfegse
lips ta fajna. ale duży rozmiar :(

Gość Sretetete
Ta przed ostatnia jest śliczna.

Gość rfergfegse
Też mi się podoba, tylko nie wiem czy do jasnych blond włosów nie będzie za ''cukierkowato'' :O

Gość kolilolollolo
ta origami bardzo fajna,zawsze mozesz poszukac w lumpowniach z ekskluzywna odzieza

Gość rfergfegse
Nawet Ciacho jest ok, ta beżowa.. ale z japan style, więc nie wiadomo co by mi przyszło do domu..

no wlasnie nie wiadomo co za jakos bedzie, ale na zdjeciu wyglada fajnie, sama chcialam podobna kupic, ale z jakiejs normalnej firmy.

ladne te wszystkie sukienki, ale wlasnie sie zastanawiam czy one nie sa zbyt skromne jak na wesele. Sama teraz szukam sukienki, bo ide na wesele w sierpniu, podobaja mi sie takie skromne, proste sukienki, ale nie chce tez wyjsc jak szara mysz jak sie reszta ubierze w suknie balowe, poza tym nie wiem, jaka moda jest teraz w polsce.

Gość co za ludzie omg, nie mogę
według mnie wszystkie ładne, ale najmniej pasuje pierwsza właśnie... A najbardziej mi się podoba przedostatnia i druga super. Ale nie podoba mi się we wszystkich, że są takie krótkie. Jakbym sobie chciała kupić tą różową to odpada, bo będę wyglądała jak podstarzała podfruwajka. :O

Gość 234567dfghjk
Ciacho_87 nie wiem, jaka moda jest teraz w polsce. jak ty dupczysz- w polsce w barchanach chodzom a biale niedzwiedzie w warszawie po ulicy ciemna maso w polsce chodza najlepiej ubrane kobiety

Gość demon(ica)
jedna prosta rada, nie kupuj sukienki na raz. niech to nawet bedzie coś skromnego, zawsze przeciez mozna dobrac jakies dodatki, i wtedy np. nikt sie nie zorientuje, jak drugi raz w niej gdzieś wyskoczysz. nie mówiac już o tym, ze bedzie ją mozna ubrać np. do pracy. Tiule i falbany niech sie schowają, ładnie sie uczesz, umaluj, a przyćmisz te wszystkie laski w balowych kreacjach:)

Gość rfergfegse
Chciałabym taką, ale nie mam chyba gustu :P tak samo nie wiem jakie dodatki dobiorę czy fryzurę... porażka

Gość asdqe23fsdfg
zobacz ile oni mająnegatywów. To jest jakis chiński podrabiany badziew. Orginalana sukienka taka kosztuje ponad 100 albo i lepiej.

Gość love mihau und latajoncy dywan
japan style to nawet na szmate do podłogi się nie nadaje!!!!

Gość hhuhohhip
bylam w zeszlym miesiącu na weselu ( mazowieckie) i powiem ci ze te wszystkie wymyslne kiecki już są nie modne. Teraz wszystkie miały zwykłe proste kiecki, nadrabiały dodatkami. Etap sukienek balowych gorsetowych juz minął i dzięki Bogu w sumie, bo śmiesznie to wygladało jak panienkom się boczki spod gorsetów wylewały. Prostota własnie plus eleganckie dodatki i bedziesz ładnie wyglądała. Większosc modeli byla typu tej sukienki z allegro - pomarszczona o nazwie Inga z tym ze wiadomo jedna miala w paski druga gladka inna znowu w dwóch kolorach. ale coś w tym stylu.. Miłej zabawy ;)