Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happylive

baza pod podklad

Polecane posty

Gość happylive

Witam Panie i proszę Was o pomoc :) Jestem mloda dziewczyna, ktora niekomfortowo sie czuje przez blizne na policzku. Lecze ją róznymi masciami i widac poprae jednak na duże wyjscia jestem skrempowana i czuje wzrok tylko na tym miejscu. Do rzeczy.... Czy baza pod podklad zmiejszy widocznosc blizny? Bo podobno koryguje ona zmarszczki i ją wygładza.. jak jest z bliznami?

Gość mama czterolatka
Baza pod podklad sprawi ze bedzie on trwalszy ale blizny nie zamaskuje. Wiecej zdziala dobry podklad, korektor i puder sypki.

Gość ehhhh....
sprobuj uzyc czegos takiego jak fluid sceniczny, bardzo dobrze kryje. na to puder sypki i powinno wystarczyc. chyba ze masz blizne wypukla to wtedy ciezko bedzie ja ukryc.

Gość to js bylam
melipa

Gość happylive
nie, jest zanikowa, praktycznie ledwo widoczna lecz skora ma inna budowę...

Gość ehhhh....
fluid sceniczny mocno kryjacy powinien dac rade. a jezeli zalezy Ci na przedluzeniu trwalosci makijazu to mozesz zastowac pod niego baze. no i na koniec wykonczenie pudrem sypkim.

Gość happylive
nie lubie efektu maski, wiec stosuje podklad apteczny i na to puder :) Byłam ciekawa zastosowania bazy. Dziękuję za odpowiedzi, temat mozna zamknac

Gość krwewta
nie ni taka maska na twarzy to najgorsze co może być. Ale zauważyłam, że ostatnimi czasy coraz mniej kobiet robi sobie krzywdę poprzez takie maski. Najważniejsze, żeby odpowiednio kosmetyki dobrać, żeby przykryć, co tam jest do ukrycia. A jak któraś z was ma ten problem to myślę, że bardzo dobrym wyjściem jest zapisać się do Douglasa na darmowe lekcje makijażu pomogą dobrać odpowiednie kosmetyki, poradzą, co zrobić, żeby ukryć blizny. Do niedzieli w Kaliszu w Galerii Tęcza.

Gość needadolar
ja się w końcu doczekałam i w ten weekend Douglas w Gdyni w Klifie będzie. Napiszę jak było, a może też byłyście w którymś mieście?