Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90snikersiek90

Kocham Bylego :(

Polecane posty

Gość 90snikersiek90

Mam ogromny problem ,nie mam sie komu wygadac wiec pisze tutaj ! Kocham mojego bylego chlopaka chociaz nie jestesmy ze soba 4 lata! On znalazl sobie dziewczyne po naszym rozstaniu,a ja chlopaka . Po kilku latach zerwali oni ..... ja zdazylam byc z nim do teraz - wyszlam za mąż,mam dziecko 2 miesieczne,aczkolwiek spotykam sie po przyjacielksku z moim bylym - On nie ma nikogo wiem,ze cos nadal do mnie czuje,a ja niestety do niego tez :( co ja mam zrobić??

Gość konwaliuszka
a ja co moge zrobic. Rownież kocham swojego byłego ktory ma żonę a ja nie mam nikogo. Nie widujemy sie bo on zerwał kontakt ale po 4 latach wciaz go kocham całym sercem :(

Gość Ederr
dobrze by było gdyby chłopak urwał z toba kontakt całowicie, ty tez przestan zqabiegac o kontakt i poprostu sie rzejdzie i pojdzie w swoje strony mieliscie juz czas na t by byc razem, zmarnolawiscie okazje ...teraz jest juz za pozno

Gość 90snikersiek90
wolalabym miec taka sytuacje jak ty bo nie widujesz go,a ja niestety mieszkam kilka blokow za niim :(

Gość dcfvg
przestac spotykac sie z bylym albo nie trza bylo sie kurwic gdy sie nie zapomnialo o pprzednim

Gość 90snikersiek90
To nie moja wina,ze nie potrafie zapomniec :( jest silniejsze ode mnie to wszytsko

Gość Ederr
teraz kuriweinie badz nie jest najmniej istotne w całej tej histori chłopak powinien cie olac tak naprawde a ty powinnas mu dac byc szczesliwym z inna poniewaz oboje mieliscie czas dla siebie i obje zjebaliscie sprawie i juz chłopak juz pewnie dawno temu przestał cokolwiek do ciebie czuc skoro n pozwolił ci odejsc wtedy, najwidoczniej sie juz wtedy zmeczył badz poprostu miałas go wtedy w dupie a takich rzeczy sie nie zapomina