Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iajsfsefsf

jestem PRZERAZONA!!!! prosze wejdzie - duchy, paralize senne....

Polecane posty

Gość Inikka
Ojcze Nasz dostaliśmy bezpośrednio od Niego, to jest w Piśmie :)

Gość iajsfsefsf
nie, za kazdym razem jest cos innego, ale nie pamietam dokladnie co. czuje tylko zle emocje strach. chyba 5, cos kolo tego... moje zycie prywatne - na poczatku roku rozstalam sie z chlopakiem, z ktorym bylam 4 lata, rzucilam sie w wir randek, kilku facetom zrobilam nadzieje i moglo ich to troche zranic, teraz od miesiaca spotykam sie z jednym, nie podoba mi sie wizualnie, jest dziwny, ale przy ty niezwykle inteligentny i cos mnie do niego ciagnie... dzieci nie mam, mieszkam z rodzicami, skonczylam technikum, pisalam mature, oczekuje na egzamin zawodowy, dzisiaj dostalam prace... sporo sie dzieje, ale nic 'szczegolnego',,,

Gość cospodobnego
Tak, ale jeśli ona nie wierzy to co jej da wyklepanie formułki? Nie pasuje ona akurat do sytuacji. Aczkolwiek sama w sobie jest ok

Gość iajsfsefsf
prowokacja? moge nawet udowodnic, ze zdjecie jest moje... zreszta niewazne, niech te osoby awet nie pisza... nei chce wyglaszac modlitw...

Gość Pogromca Duchów
Skontaktuj się z naszym człowiekiem ze Szczecina, numer gg 34017366. Jakby coś się działo to pisz też tutaj.

Gość cospodobnego
No to musisz sobie jakoś sama z tym poradzić. Życzę powodzenia, pamiętaj jednak gdybyś nie dawała rady, zwróc się do Jezusa - nie zawiedziesz się...

Gość iajsfsefsf
'naszym czlowiekiem'...? kim jestescie? nie chce sie mieszac w zaden okultyzm...

Gość Pogromca Duchów
Jesteśmy poważnymi, wykształconymi ludźmi o szerokich zainteresowaniach. Pomagamy ludziom w całej Polsce, oczywiście darmowo i profesjonalnie, to dla nas hobby. Jesteśmy znani w kraju, pomagamy w opętaniach, wizjach, nawiedzeniach, paraliżach sennych i innych mrocznych historiach. Wykorzystujemy przy tym najlepszą wiedzę, doświadczenie i najnowszą technologię. Pozdrawiam

Gość spark,
No to udowodnij. Poloz karteczke z nickiem kolo swojej reki i zrob zdjecie. Czekamy. Jak nie zrobisz to uwazamy cie za marne prowo. No dawaj, czekamy. A narazie mamy w ciebie wyjebane.

Gość kornalkaaaaA
Może oglądałaś jakieś horrory niedawno to bardzo wpływa na podświadomość. Mi też się kiedyś często śniły takie sny, taki czarny anioł ze zwiniętymi skrzydłami w mrocznym pokoju grrr, teraz już nie oglądam horrorów i przeszło. Paraliże senne też często miałam,ale za każdym razem jak miałam paraliż to zdrowaśki odmawiałam i pomaało..

Gość agugugaga
a nie pomyślałaś o lunatykowaniu?

Gość kornalkaaaaA
Pogromcy Duchow to co robicie może być niebezpieczne. Ja wierzę, że złego Ducha jedynie egzorcysta może wypędzić. Czytałam kilka ksiązek na ten temat..

Gość bez pseudonimu B-)
ZMORA!

Gość Pogromca Duchów
W przypadku opętań współpracujemy z egzorcystami z całej Polski, pomagamy więc każdemu bez względu na miejsce zamieszkania w kraju.

Gość iajsfsefsf
mi sie ze to wszystko zle sny, ale jak mam wytlumaczyc te siniaki... lunatykowanie? nie wiem, nie wydaje mi sie

Gość ilciaaaa
u mnie się nie otwiera.. lunatykowanie ? tez mi sie nie wydaje, mieszkasz z rodzicami, ktos by cos zauwazyl pewnie. niestety nie umiem Ci pomoc..:(

Gość spark,
pij 2 kieliszki wodki przed spaniem, to pomaga na sen i mocniej spisz, a tyle alko ci nie zaszkodzi, sproboj...