Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lu92

Mam to w dupie.

Polecane posty

Człowiek bez wiary jest nikim. Ja już nie wierzę w nic. Jestem nieszczęśliwa jak większość zapewne i nigdy pewnie już nie będę - choćbym nie wiadomo co miała - bo nie mam w sobie wiary.

pokonana i upokorzona.. Jak można być szczęśliwym, gdy się w nic nie wierzy.. w kompletnie nic, w miłość, w siebie.. no powiedz mi JAK?

Gość spark,
Ja w nic nie wierze i jestem szczesliwy.

Gość Miej to w dupie
Wierzyc to musisz przede wszystkim w siebie ;)

skąd masz pewnosć, ze gdybyś miała wiarę, to byłabyś szczęśliwa? Znam osobę głęboko wierzącą, która ma tak beznadziejne życie jak mało kto, katastrofa w każdej sferze życia i czy jest szczęśliwa? nie.

Skoro jest az tak zle, ze nie wierzysz juz w nic to radzilabym szukac jakiegos sensu w zyciu, isc na terapie moze? Moze moglabys skupic sie na innych, mnie bardzo pomogl wolontariat, zupelnie inna jakosc zycia, zobacz co jest za koncem twojego nosa, ale nie patrz wylacznie na samo scierwo swiata, bo to tylko sprawi ze bedzie jeszcze gorzej i czlowiek ma ochote jedynie strzelic sobie w glowe.

Opiumowa Czarownico.. zapewne masz rację, ale ja już próbowałam nie raz. A na terapię chodzę owszem od 5 lat:o Ale czasem to za mało. Człowiek to nie tylko mózg, ale chyba jest coś więcej.

Opiumowa Czarownico - to były różne terapie, grupowe, indywidualne, a nawet ośrodek.

Przynajmniej jesteś świadoma swoich problemów psychicznych i starasz się z tego wyjść. To się ceni.

Gość Asztoonn
z tego gówna nie da się wyjść

Już wolałabym tej całej wiedzy nie mieć i żyć sobie w iluzji.