Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złaaa Girl

Czy moje marzenia sa bardzo dziwne?

Polecane posty

Gość Złaaa Girl

Chcialabym zrobic cos bardzo bardzo złego, na przykład zamordować kilka niewinnych osób torturując ich przed smiercią a potem chce żeby mnie zlapali i żeby wszyscy uwazali mnie za zła kobiete i nienawidzili i pisali o mnie książki ako o odrazającej psychopatce :) oczywiście nie zrealizuje tego raczej, boje sie marnowac zycia, ale czasem marze o czyms takim :D

nie nie dziwne dość powszechne wśród psychopatów lubują się w tym że ich pokazują w TV Idź do psychologa (poważnie) zanim zrobisz komuś krzywdę

Gość Złaaa Girl
dlaczego? mi jest dobrze z tym jaka jestem :)

Gość Złaaa Girl
no ja tez mam syndrom ofiary, chce żeby mnie społeczeństwo nienawidziło za to co zrobiłam, albo np. w drodze do sadu rozwścieczony tłum wyrwałby mnie z rak policjantów i skopał mnie i pobił i nikt by mi nie współczuł :D kurde ale ja jestem pojebana. :D

Myślę, że chcesz być po prostu zauważona i "podziwiana" za coś. Co do sposobu realizacji to się troszkę przeraziłem. Ja jako dziecko marzyłem zawsze by być podziwianym za odwagę np. przy uratowaniu komuś życia. Cóż dzisiaj jak widać ludzie przechodzą na "ciemną stronę mocy".

Czy moje marzenia sa bardzo dziwne? bardzo kobiece te twoje marzenia ....ileż w nich uczuć...

Gość Złaaa Girl
wydaje mi sie że ejstem po prostu romantyczką :) zła romantyczką :classic_cool:

Gość Złaaa Girl
opowiadania? już pisze, ale nie publikuje bo sie wstydze, że ktoś może powiedziec że to grafomaństwo :P