Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszeeee

ROZJAŚNIANIE CZARNYCH WŁOSÓW

Polecane posty

Gość miszeeee

Hey Mam czarne farbowane włosy .... a chcę mieć coś z gamy czerwieni i moje pytanie ... sok z cytryny rozjaśni mi trochę tą czerń czy tylko dekoloryzacja ? Prawdę mówiąc już raz dekoloryzowałam i nie chcę znów tak męczyć włosów... nie chodzi mi o duże rozjaśnienie tylko tak ... żeby choć trochę było widać że mam czerwone a nie czarne ... myślicie że da się tak "delikatnie" to załatwić ?

Gość sofuckinsad
poszlam raz na sciaganie czarnego do fryzjera po palette... i chuj ;] 2 h sie meczyla...musialam poczekac az odrosna ;]

Sok z cytryny na czarne włosy nic nie da, strata czasu... lepiej sobie z wodą go wypij. W takim wypadku pomoże tylko dekoloryzacja i to u fryzjera, broń boże na własną rękę. Wiem, bo sama z czarnego wychodziłam... Zadbaj o jak najlepsze odżywki, suplementy, a włosy się zregenerują.

Gość soft.cream20
a probowalas szamponu przeciwlupiezowego?

Gość miszeeee
cholerka ... a tak mi zależy żeby się obyć bez tego ... a jak myślicie ... jakbym nakładała tą czerwień na tą czerń? bo odrosty już mam trochę i tak konsekwentnie zamiast czarnej teraz tą czerwoną kłaść ?

Gość miszeeee
cholerka ... a tak mi zależy żeby się obyć bez tego ... a jak myślicie ... jakbym nakładała tą czerwień na tą czerń? bo odrosty już mam trochę i tak konsekwentnie zamiast czarnej teraz tą czerwoną kłaść ? szampon coś daje ? przeciwłupieżowy ?

Gość llalallala
ponoć dzieki niemu szybciej sie kolor wypłukuje