Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonsalo Igi

O czy jest teskt Ani Dąbrowskiej - trudno mi się przyznać?

Polecane posty

Gość Gonsalo Igi

Ania Dąbrowska Trudno mi się przyznać \ Wiem, że jestem jedną z tych, co nie boją się żyć. Gdy dzień zmienia się w ciemna noc, Nie przestraszy mnie nic. Wiem, że lubię sama być, Trwonić tak cenny czas. Choć nic się nie dzieje To dobrze mi jest z tym... I TRUDNO MI SIĘ PRZYZNAĆ, ŻE TO WSZYSTKO NAGLE TRACI SENS, GDY CIEBIE NIE MA. NA GŁOS NIE WYPOWIEM ŻE TĘSKNIŁAM GDY NIE BYŁO CIĘ, TROCHĘ ZA DŁUGO... /2x Wiem, że rade sobie dam, nie potrzebny mi nikt. Nie muszę tłumaczyć się, że znów nie robię nic. Wiem, że mogę sobie żyć jakby nie istniał świat. Wiem też, że dla Ciebie to oddałabym.... I TRUDNO MI SIĘ PRZYZNAĆ, ŻE TO WSZYSTKO NAGLE TRACI SENS, GDY CIEBIE NIE MA. NA GŁOS NIE WYPOWIEM ŻE TĘSKNIŁAM GDY NIE BYŁO CIĘ, TROCHĘ ZA DŁUGO... /4x

Gość ze jest kobitą z jajami
i daje rade ale tylko on nadaje wszystkiemu sens

Gość uladana
Że zawsze ze wszystkim dawała sobie radę sama, ale pojawił się pewien samiec i teraz nawet samej przed sobą trudno jej się przyznać, ze bez niego to wszystko jest bez sensu :p

Gość penisowe zabawki
tobie androlog i urolog juz nie pomoże ;)

Gość akarara
franek zlituj się. choroba afektywana dwobiegunowa to nie schizofrenia. w tym przypadku wystarczy podmiotowi lirycznemu stały nadzór terapeuty i psychiatry. niemniej to schorzenie nie jest uleczalne :-(