Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiara512

Zagadka, jakie rozwiązanie

Polecane posty

Gość love mihau und latajoncy dywan
ha ha ha ha ha :D jaja jak nie wiem :D

Gość uuujeeej
Wczytaj się...3 muszą się mylić czyli znaczy że podano odpowiedzi...dobra ide se to sam rozkminiać

Gość 23s
nie obchodzi mnie , czy mnie lubisz, jak i to co robisz a co nie. twoja odpowiedź jest idiotyczna, więc o tym piszę wprost. rozumiem, że brakuje argumentów na potwierdzenie Twojej zabawnej teorii?

Gość dfcver
większości wydaje się ze to musi być 3 ale myślę, że to złudne :D ja obstawiam drugiego :D

Gość uuujeeej
To, że jej nie rozumiesz nie świadczy o jej idiotyzmie(wypowiedzi) a co najwyżej o twoim jej nie rozumieniu. Natomiast o Twoim idiotyzmie świadczy fakt, że chcesz ze mną wojny....Zapewniam Cię że to debilizm czystej wody:)

Gość uuujeeej
Czemu drugiego?

bijcie się w kisielu :D

Gość 23s
jeśli wierzysz w jakąkolwiek formę wojny na kafeteryjnym forum to mogę tylko na to zrobić, tak jak lubisz ---> :-D a rozumiem z Twojej odpowiedzi tyle ile sam przedstawiłeś, więc miej pretensje do siebie

Gość mafioza 2243
ujeej Ty tak na poważnie?

Gość uuujeeej

Gość dfcver
bo tak strzelam :D

Gość agnieszka śmiszka
Uuej chyba nie przewidziałeś, że dwie, trzy a nawet wszystkie cztery osoby mogą zgadnąć jakie mają czapki, a w zagadce jest że tylko jedna może to zrobić, więc coś nie tak jest w tym twoim pomyśle. 23e ma rację.

Gość 23s
weźcie zostawcie chłopaka, bo mu żyłka pęknie z napięcia :-D

Gość hmmmm..nie przewidziane
00:13 [zgłoś do usunięcia]uuujeeej A co myślisz o mojej odpowiedzi? Bo matematycznie ani statystycznie nie idzie tego rozwiązać. Przecież istnieje mozliwość, że nawet 4 osoby zgadną jakie mają czapki. Jedynie ogłoszenie milionowej wygranej jest równoznaczne ze 100% pewnością...to proste jak kij hokejowy

ale ta osoba ZARAZ ma wiedziec a nie czekac az ktoś się odezwie lub nie

taaak? bo Ty Tak mówisz?

a gdzi ejst kurwa napsiane, ze ma zcekać az ktos się odezwie, sa dwa warianty, ze 3 osoba wygra a jkesli 1 i 2 mają rózne czapki to wtedy chuja z waszej teorii!

ok

Gość 23s
no właśnie , ma wiedzieć to zaraz a nie czekać jak jakaś komisja ogłosi, że wygrała ta czy inna osoba :-D według teorii tego śmiesznego gościa piszącego wyżej, byłaby to osoba która jako jedyna zgadła, jaką ma czapkę i to pod warunkiem ,ze inni nie słyszeli jej odpowiedzi. a zgadywać to sobie może każdy i każda z tych 4 osób jak to już wyżej ktoś zaznaczył mogłaby trafić. a w treści jest napisane, że tylko jedna osoba może to stwierdzić, ze stuprocentową pewnością. czyli wchodzą do pokoju 3 osoby po chwili trzeci krzyczy "mam białą" bo zobaczył przed sobą dwie czarne. a jak nie to po dwóch chwilach przejmującej ciszy drugi krzyczy "mam czarną" bo przed sobą widział białą a za sobą nie słyszał radosnego okrzyku zwycięstwa. proste, ale rozumiem, że ktoś kto nie wie że kij hokejowy jest wygięty może tego nie pojąć :-D:-D:-D

:D

Gość 66jhgj6tjy6j
To dobra zagadka dla Rutkowskiego :classic_cool: A może w pokoju jest lustro? :P

Gość 23s
tak, jest. weneckie :-D przez które czwarta osoba patrzy na 3 pozostałe i wie jakież to proste ;-)

Gość hahahahaha :D
a skąd pewnośc, że którakolwiek z osob musi sie odezwać?

no własnie nie ma nic o odzywaniu :D

Gość hahahahaha :D
no, to czekamy do jutra aż osoba co zadała zagadkę poda rozwiązanie :P bo mnie mózg juz boli od tych niejasności :P

Gość 66jhgj6tjy6j
Nie, ta czwarta patrzy przez dziurkę od klucza :P

@3s może i jestem śmieszny Zapewne myślisz tak o wszystkich którzy nie znali odpowiedzi, którą podałeś no bo czemu tylko ja miałbym być śmieszny z powodu niewiedzy i ignorancji. Twoja teoria ma sens ale zauważ po pierwsze nie wykorzystujesz do rozwiązania wszystkich danych ale za to wprowadzasz nowe zmienne. Wydaje mi się, że to co spłodziłem swoim Śmiesznym umysłem (no bo jestem śmieszny) Wykorzystuje do rozwiązania tylko to co jest podane nie zakładając działań które nie są przewidziane w treści zagadki. No i jest to zagadka a nie równanie. Taak masz rację: Ty jesteś Prawdą oświeconą a MY wszyscy jak tu się wypowiedzieliśmy jesteśmy śmieszni. Przynajmnie mnie jest miło, że przy moim upośledzeniu umysłowym (a może dzięki niemu:)) mogłem Cię rozbawić.:classic_cool:

Gość 23s
nie jesteś śmieszny bo nie zgadłeś odpowiedzi, którą ja podałam, a dlatego że podałeś swoją wersję, bardzo dziecinną i naciąganą, po prostu śmieszną :-D pozdrawiam :-)

Być może jest tak, że to nie j jestem śmieszny a jedynie Ty bardzo wesoły... Również pozdrawiam;)