Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pramparam

sa tu jakies kobiety ponad 25 lat ,ktore nigdy nie uprawialy seksu?

Polecane posty

Gość pramparam

jesli tak,to dlaczego tak sie stalo? czy powod tego jest w was czy w otoczeniu ? o chodzi mi o jakiekoliek zaawansowane piszczoty,niekoniecznie stosunek

Gość ania111111111112222222
takich kobiet już prawie nie ma wiec na darmo szukasz :) teraz srednia liczba partnerów takich kobiet to napewno powyżej 5

Gość ania111111111112222222
a jak są to albo : bardzo brzydkie wrecz paskudne i tak jest w 90%, albo takie co maja cos nie tak z psychika

Gość pramparam
co konkretnie nie tak z psychika?

Gość łosiuu
dziewictwo i prawictwo w pewnym wieku to jedna z oznak schizofreni

Gość Głupoty gadacie
Wszystkie takie hop do przodu i mocne w gębie, a zdziwiłabys się ile jst takich dziewczyn.

Gość retetrtfd
jak to co? aspołeczność, problemy z nawiązywaniem relacji międzyludzkich, fobie społeczne i można wyliczać, kompleksy. sama brzydota nie "uchroni" baby przed seksem

Gość łosiuu
mocna w gębie to ty jestes, pewnie nieźle obciągasz

Gość łosiuu
te ci sie tak obnosza ze swoja błoną przeważnie obrobiły oralnie pół miasta i okolice

Gość mam taką koleżanką
nawet się nie całowała. powodów jest wieeele, w każdym razie - brzydka nie jest i chętnych nie brakuje. tylko ona niechętna

Gość łosiuu
po ślubie bedzie jak kłoda

Gość Rebeliant1
Chciałbym taką na żonkę ,po co mi używana ,przechodzona i łatwa laska? by nie była kłodą w łóżku to moja w tym głowa haha na pewno by to docenił że się dobrze prowadziła

o przepraszam, jaka średnia =5 mam 26 lat i jedynym mężczyzną w moim życiu był mój mąż! i wcale nie jestem pasztetem, czy czymś podobnym mam bardzo duże powodzenie u facetów mimo że "chodziłam" z innymi, to się im nie oddałam, dopiero mój mąż okazał się tym jedynym tak tak, takie kobiety istnieją

autorko - nie przejmuj się, w końcu trafisz na takiego mężczyznę, który doceni Twoje dziewictwo i stworzysz z nim piękny, prawdziwy związek takich jak Ty jest wiele, tylko nikt o tym nie mówi, bo to "takie niedzisiejsze"

Gość weraaaaa
powod moze byc tylko jeden a mianowicie brak chetnych do seksu z taka

Gość oczywiście prawiczek
o! podpisuje sie pod tym. aspołecznośc.

Gość Rebeliant1
weraaaaa powod moze byc tylko jeden a mianowicie brak chetnych do seksu z taka Oszukuj się dalej jak poprawia ci to nastrój,jeśli chodzi o seks to kobieta ma nieporównywalnie łatwiej, napaleni faceci tylko czekają na chętną i młodą laskę.

Gość Samotniczka1981
Mam 31 lat i nigdy się nawet nie całowałam. Mam jakąś blokadę, nie lubię w ogóle zbyt intensywnych kontaktów z ludźmi, najlepiej czuję się w samotności, a już podrywanie stresuje mnie potwornie, więc trzymam mężczyzn na duży dystans.

Gość Rebeliant1
Samotniczka1981 Mam 31 lat i nigdy się nawet nie całowałam. Mam jakąś blokadę, nie lubię w ogóle zbyt intensywnych kontaktów z ludźmi, najlepiej czuję się w samotności, a już podrywanie stresuje mnie potwornie, więc trzymam mężczyzn na duży dystans. Dziewczyno gdzie ty się uchowałaś ? Tak żyć w samotności też nie można,daj spokój .Nie każdy facet to kanalia co myśli by tylko kobietę wykorzystać.

Gość weraaaaa
o ile jest ladna, na paszteta malo kto sie skusi

Gość GHAH PUNX NOT DEAD 666
Chorób psychicznych nie ma! Zlikwidować psychiatrię! KAŻDY CZŁOWIEK JEST ZDROWY PSYCHICZNIE!

Gość do Gwiezdna Wojna
marze o takiej jak ty :)

Gość Rebeliant1
weraaaaa o ile jest ladna, na paszteta malo kto sie skusi Skusi się jakiś facet to pewne ,faceci to też pasztety i wielkiego wyboru w realu nie mają ,marzyć o pięknych to sobie mogą.Przeciętna dziewczyna ma znacznie większe szanse od przeciętnego faceta jeśli chodzi o seks, wystarczy że łaskawie zezwoli na coś więcej.

Gość weraaaaa
stary ty zyjesz w jakims innym swiecie chyba, a slyszales o czyms takim jak KURWY? po co ma sie zmuszac do seksu z pasztetem jak za niewielka oplata moze isc na KURWE?

Gość Samotniczka1981
@ Rebeliant1 Nigdy nie byłam zbyt towarzyska, chociaż funkcjonowanie w świecie nie sprawia mi jakichś większych trudności. Po prostu nigdy nie chodziłam na dyskoteki, do pubów - nawet do kina sporadycznie. Moje "wielkie wypady" mogę policzyć na palcach - każdy męczący i przynajmniej dla mnie niezbyt ciekawy. Nie kręci mnie głośna muzyka, zaduch fajek, opary alkoholu - a z tym mi się takie wieczory kojarzą. Najbezpieczniej, najlepiej czuję się w domowym zaciszu, zajęcia też dobieram sobie takie, by spędzać czas z jak najmniejszą ilością osób. I wiem, że nie wszyscy mężczyźni to dranie ;) Nie mam jakiegoś urazu - absolutnie. Po prostu samotnicy mają to do siebie, że ich nie widać. Pociągają mnie mężczyźni podobni do mnie: spokojni odpowiedzialni domatorzy. Ale tacy często są niezbyt śmiali, więc nic z takich znajomości nie wynika. I tak życie płynie, lata mijają, a ja w zasadzie stoję w miejscu. Również pod względem wyglądu, po patrząc pod tym kątem wiele osób daje mi nie więcej jak 20 lat :) Przez otoczenie jestem odbierana jako radosna, otwarta dziewczyna, a rzeczywistość... jest tak inna jak ten mój pozorny wiek...

Gość sgshdhdhfd34
"Chciałbym taką na żonkę ,po co mi używana ,przechodzona i łatwa laska? by nie była kłodą w łóżku to moja w tym głowa haha na pewno by to docenił że się dobrze prowadziła" przeceniasz swoje mozliwości "rozruszania" kobiety- duże szanse, że kobieta nie uprawia seksu, bo nie jest nim zainteresowana i nigdy nie będzie. poza tym porządny i cnotliwy, to jest ktoś kto czuje pokusę, ale sie jej opiera w imię jakichś tam zasad, a nie ktoś, kto sie nie rucha, bo nie ma ochoty lub okazji. "Dziewczyno gdzie ty się uchowałaś ? Tak żyć w samotności też nie można,daj spokój .Nie każdy facet to kanalia co myśli by tylko kobietę wykorzystać." a dlaczego nie można? ja seks uwielbiam, ale faceta jako takiego nie potrzebuję. miałam męża, chłopaków i najbardziej lubię być sama, tak mi jest najlepiej

Gość Rebeliant1
weraaaaa stary ty zyjesz w jakims innym swiecie chyba, a slyszales o czyms takim jak K**WY? po co ma sie zmuszac do seksu z pasztetem jak za niewielka oplata moze isc na K**WE? Zmuszać się do seksu ? Ty chyba o jakiś ekstremalnych przypadkach piszesz ,kurwa też kosztuje (pomnóż X ile się facetowi chce) i co to za przyjemność w gumowcu? Niby dziwka się nie zmydla ale szybko się zużywa i przyjemność też jest z nią wielce wątpliwa .

Gość Rebeliant1
Samotniczka1981 Pociągają mnie mężczyźni podobni do mnie: spokojni odpowiedzialni domatorzy. Ale tacy często są niezbyt śmiali, więc nic z takich znajomości nie wynika. Tutaj masz absolutną rację tacy faceci są z reguły nieśmiali,szanse na podryw z ich strony oscylują wokół zera.Jeśli jesteś chociaż zgrabna, to nie rozumiem dlaczego żaden facet nie zadał sobie trudu by cię poznać.Jeśli jest to prawda co piszesz o sobie, że jesteś spokojną dziewczyną ,domatorką do tego ładną ,to na żonę nadajesz się idealnie,bo życie w małżeństwie to nie ciągła zabawa ale też szarości dnia coodziennego. sgshdhdhfd34 oczywiście może być tak jak piszesz że dziewczyna może być oziębła ,ale z drugiej strony są przecież takie co poznały szybko smak seksu a po jakimś czasie są w łóżku jak sopel lodu .Gdyby wszystko było proste do przewidzenia, to nie dyskutowalibyśmy tu na kafe.

Gość weraaaaa
pol godziny z dziwka to jakies 80 zl wiec bez przesady z tymi kosztami

Gość Samotniczka1981
Jestem filigranowa, raczej ładna, zadbana, ale na co dzień troszkę się z tym maskuję - lubię sportowy styl. Peszą mnie męskie spojrzenia na ulicy (najgorsze te obleśne latem :\ ) - ładna i seksowna chciałabym być tylko dla mojego jedynego. Może kiedyś znajdzie się ktoś, kto mnie zauważy i pozwoli pokonać ten mur, który sobie wybudowałam przez te lata... W gruncie rzeczy bardzo marzę o Domu: mężu, na którego będę mogła co dzień czekać z obiadem, o dzieciach... Rozmarzyłam się ;)