Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pramparam

sa tu jakies kobiety ponad 25 lat ,ktore nigdy nie uprawialy seksu?

Polecane posty

Gość znafffffffffffca
jeśli cię jeszcze NIKT nie zauważył to znaczy że wcale nie jesteś ładna.

Gość Art78
Ona wspomniała coś o murze, więc nie chodzi tu chyba o wygląd. Taki dystans utrudnia dotarcie do kobiety. Może być to odebrane jako oziębłość lub oznaka bycia zajętą. Nie wiem jak innych, ale mnie takie zdystansowane dziewczyny intrygują bardziej od tych, które są na pstryknięcie palcem.

Gość polipolioolo
samotniczko- nikt Cie nie znajdzie bo dzis faceci nie zadaja sobie trudu,zeby znalezc takie jak Ty znam takich jak Ty pare...wiecznych dziewic czekajacych na ksiecia. Ja po prostu zaczelam sama przejmowac inicjatywe,bo facetom brakuje jaj.I dopiero wtedy znalazlam.

Gość bum bumek
samotniczko, a skąd mniej-więcej jesteś? :-)

Gość Samotniczka1981
@ polipolioolo Nie czekam na księcia, właśnie tacy zwykli, normalni mężczyźni mi się podobają, przeciętni - z wyglądu, nieprzeciętni - z charakteru ;) Dzisiaj konserwatywne zasady nie są w cenie niestety, ale wiem, że sporo jeszcze wartościowych ludzi chodzi po tym świcie. @bum bumek Jestem mniej-więcej ;) z Pomorza...

Gość Samotniczka1981
...a jeśli się żaden sam nie znajdzie, to nie ma problemu - przywykłam już do samotności na tyle, że wyobrażam sobie niestety życie w samotności do końca. Jeśli jest mi pisane małżeństwo, rodzina - to tak się stanie, a jeśli nie - to trudno. Istnieją poważniejsze powody do rozpaczy na tym padole ;)

Gość a ja nie uprawiałam seksu
bo jestem gruba. grubych nikt nie chce i nikt na grubych nawet nie spojrzy. będę dziewicą do końca życia :)

Gość =AS=
A co z "trzecią płcią" - AS-eksami? Albo z tymi, którzy wolą być sami, a wystarcza im "własna rączka"? Tylko, że ASy potrzebują bliskości, czułości, więzi emocjonalnej, a tylko seks może dla nich nie istnieć. Natomiast samotnicy którym wystarcza samozaspokojenie się często nie potrzebują niczego więcej - sa niejako samowystarczalni i nie marzą o związku.