Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszek ptysiowy.

maz chce abym zrobila to z jego kolega

Polecane posty

Gość groszek ptysiowy.

moj maz zaproponowal mi sex z jego najlepszym kumplem.Wiem ze tamtemu sie podobam,mowil to mezowi kiedys.I maz wlasnie chce zeby tamten mnie przelecial na jego oczach,a potem by sam dolaczyl.Od dawna mowil ze go to bardzo kreci.Zaznaczajac ze nie chce rewanzu,ze nie jaraja go inne laski tylko wlasnie ja z innym.Dalismy mu ostatnio znac ze chcemy tego z nim,prawie by do tego doszlo ale jego dziewczyna przyszla.Nast dnia wysylal mi smsy z aluzjami na ten temat,byl chetny sie spotkac.Nast dnia tez.Ale potem ucichlo.Czy kontunuowac zabawe? co mu napisac? dodam ze o tych smsach wie moj maz,nie ukrywam tego przed nim.Robimy wszystko ee wspolnej swiadomosci.

Gość groszek ptysiowy.
no wlasnie...ale jak to madrze znow rozkrecic.Wydaje mi sie ze kolega zdystansowal,bo dalam mu kosza jak chcial sie ze mna spotkac sam na sam,bo to nie o to chodzi przeciez

Gość daj mu dupy i nie
marudź, a potem następnemu i następnemu, a co tam pizda z jedwabiu ie jest

Gość groszek ptysiowy.
nie no...tylko jemu jednemu,zadnym innym.Ale fakt,moja cipka moze i jest gladka jak jedwab,ale nie z jedwabiu

spytaj męża czy bęDzie go kręciło jak kominiarz będzie Cię rżnął na spółę z listonoszem :P

Goszek, zrobcie mala domowke z kolega, zaopiekuj sie nim troche, zlap go za jaja przez spodnie jak niby maz nie bedzie widzial, polizcie sie chwile "w tajemnicy" w drugim pokoju, a jak juz mu bedzie stal jak szlaban, to pojdzie z gorki. Fajna zabawa, tylko pamietaj, ze twoj facet ma priorytet i musi miec swiadomosc ze to gra :)

Gość pewnie ejstes uzalezniona
maz niedlugo ci kaze isc na trase i lapac klientow a on bedzie kasowal pieniadze. :( wspolczuje Ci meza , naprawde. :(

Zapytaj się męża czy kolega się już swoją dziewczyną z nim podzielił i to w ramach rewanżu cię wypożycza ;)

Gość groszek ptysiowy.
no wlanie to chcialam zrobic ostatnio ale jego dziewczyna nam przeszkodzila.Teraz raczej nie bede miala na to okazji.

Gość Marcinckck
Nie śpiesz sie zacznij od pieszczot potem cos więcej żeby nie było tak ze będziesz czułą sie jak......wykorzystana...

Gość mala111111111111
ja bym sprobowala najpierw z nim poflirtowac

Gość mala111111111111
niby przypadkiem odslon mu kawalek pupy

Gość figi migi
Skasuj forse za to . Cen sie dziewczyno ! i tak bedziesz dziwka w oczach kolegi , pomoczy za darmoche a potem myslisz ze milczec bedzie ? Niedoczekanie twoje . Zwierzy sie jakiemus kumplowi a tamten rozniesie to w mig i po tobie . Bierz kase !

Gość rudlan
Ja też chce żeby moja zona zrobiła to z innym , lecz w przeciwieństwie do ciebie nie chce tego zrobić. Próbujcie dalej i na pewno się uda

Gość mala111111111111
na poczatek niech on cie np wylize a potem sama nie wiem cio dalej

Gość feelek
Spróbuj w to wciągnąć jego dziewczynę będzie sprawiedliwie i ciekawie.

Gość marcinckck@tlen.pl
nie wiem czy nie lepiej to zrobić z obcym facetem......późniejsze relacje mogą się zmienić ........

Gość groszek ptysiowy.
nie chce z obcym.Cala przyjemnosc w tym ze to ktos znajomy,tym bardziej ze slyszalam jak maz mowil do niego( kiedy byli sami) ze on tez nie chce obcego faceta a ze jego zna juz dlugi czas i bardzo go lubi to chce by to byl on.I ze jezeli on nie chce,ma swoje zasady,nie chce zdradzic to nikt nie bedzie mial do niego o to pretensji.No ale on wyrazil chec,wpierw niechetnie ale z czasem byl bardziej przekonany. az pewny ze chce.

Gość groszek ptysiowy.
nie chce z obcym.Cala przyjemnosc w tym ze to ktos znajomy,tym bardziej ze slyszalam jak maz mowil do niego( kiedy byli sami) ze on tez nie chce obcego faceta a ze jego zna juz dlugi czas i bardzo go lubi to chce by to byl on.I ze jezeli on nie chce,ma swoje zasady,nie chce zdradzic to nikt nie bedzie mial do niego o to pretensji.No ale on wyrazil chec,wpierw niechetnie ale z czasem byl bardziej przekonany. az pewny ze chce.

Gość groszek ptysiowy.
sorrki za 2 razy on tez bal sie ze relacje miedzy nami sie zepsuja i mowil ze zgodzi sie tylko jesli nic sie nie zmieni.Maz i ja jestesmy pewni ze relacje nie ulegna zmianie na 10000%

Tysiące par zaczynając taką zabawę było pewnych na 100000% że to nic nie zmieni. A zmieniło u wszystkich. Nie u wszystkich na gorsze, ale u niektórych na pewno. Nigdy, żadne z Was nie wie jak zareaguje to drugie. Odradzam seks ze znajomym - prędzej czy póżniej wygada to innym swoim znajomym i rozejdzie się fama, że jesteś dziwką a on frajerem. Znajdżxie sobie kogoś, spotkajcie kilka razy na randce we trójkę, a potem to przemyślcie jeszcze ze 100 razy. Ale generalnie to Wam zazdroszczę :)

Gość groszek ptysiowy.
to jest zaufany kolega...zreszta on ma dziewczyne i na pewno nie wygadalby tego w obawie ze ona sie dowie. 2 lata temu mielismy juz taki trojkacik z innym znajomym,dzis nasze relacje z nim sa b.dobre i wcale sie nie zmienily.Nie poruszamy tego tematu,jakby to nigdy sie nie wydarzylo.Ale tamto to byl spontan,a teraz to taka jakby gra,napiecie,myslenie o tym,flirt... calkiem inaczej.

Gość marcinckck
okazja sie trafi alkohol polecam... jego laske upijcie a ty sie mu oddaj w tym samym pokoju:) POLECAMM

masz chorego meza!!najpierw piszesz ze w czasie snu puka cie czlonkiem w czolo, a teraz namawia do sexu z kolega co to za dewiant :o