Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do lekarza?

Czy to cukrzyca?

Polecane posty

Gość do lekarza?

moje dziwne zachowanie stało się coraz dziwniejsze, może zacznę od początku- mam otyłość brzuszną, mam 157 cm, 55 kg wagi i 80 cm w pasie! sam tłuszcz, chyba ten pas mi tyle waży, bo nogi, ręce, biodra, uda mam sczupłe, brzuch jka 4-5 miesiąc ciąży... nie mogę go zzgubic, odpada każda dieta, bo w sumie nie jem dużo, ale jka przechodzę na dietę robi mi sie słabo. No właśnie- słabo, jak nie jestem na diecie, odżywiam się normalnie- śniadania, jakaś bułka z wedliną i pomidorem, potem drugie sniadanie- podobne jak pierwsze, potem obiad, z dwie łyżki ziemniakow i jakieś mieso, surówka, czasem zupa, na kolacje coś ciepłego- zapiekank, makaron z sosem albo nic, czasem kanpaka. Nie jem śmieciowego jedzenia- ewentualnie raz na miesiąc pizza, pije wode, soki, rzadko cola, nie jem słodyczy, czipsów i właśnie czasem się zdarza, ze zaraz po jedzeniu nawet, czesciej przed robi mi się słabo, takie wielkie ssanie w żołądku, zawroty głowy, obojetne czy jestem najedzona czy głodna, kiedys jadłam w takim momencie coś słodkiego, jak nie miałam w domu to dwie łyzeczki cukru i przechodziło, teraz siegam po coś do jedzenia normalnego, musze jesc małymi kesami, bo robi mi się niedobrze. I to nie kazda rzecz zjem trakcie takiego ataku, miałam go przed chwilą, chciałam zjeść kanapkę i dać do niej sos czosnkowy, jak poczułam zapach to myślałam, ze zwymiotuje. Badania ogólne krwi mam w porządku, cukru nie badałam, nie jestem w ciąży. Nawet nie wiem co powiedzieć lekarzowi...

Gość do lekarza?
dodam, że jem warzywa dodatkowo, owoce, i moja babcia miała cukrzycę jestem też taka bez życia, przez ostatnie kilka tygodni to już zupełnie

Gość ixyyyyyyyyyyy
to moze bys zbadala cukier? ;o po tym sie stwierdza cykrzyce