Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska008

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość kaska008

czesc dziewczyny, od kilku miesięcy staramy się z mężem o dziecko, lecz w moim przypadku trudno jest określić dzień owulacji ponieważ mam dość nieregularne miesiączki. Od stycznia kolejno pojawialy się 6,5,4,9 i teraz 11 dnia miesiąca. Zdaję sobie sprawę że stes związany ze staraniem też ma na to wpływ. Zatem teraz ostatnią miesiączkę dostałam 11 maja, a współżyliśmy z mężem wieczorem 25, 27 i 29 maja, czyli w dni okołoowulacyjne w których miałam najbardziej gęsty i rozciągliwy śluz. Przedczoraj pod wieczór zaczęło mnie kłuć w podrzuszu a dokładnie po prawej stronie tak jak by na prawym jajniku. I wczoraj także mnie kłuło.. na pewien czas przestaje a potem znów. Nie jest to jakiś silny ból ale takie kłucie troche słabsze niż przy kolce. Strasznie czesto sikam srednio co godzine a nigdy tak nie sikalam moze 2 razy na dzien. Nigdy nie mialałam ojawów miesiączki aż tydzień przed, raczej następowały one kilka godzin przed krwawieniem. Proszę o odpowiedź i Dziękuję.

Gość durna koza z Ciebie
a skąd my mamy wiedzieć ??? to nie umiesz zrobić test z krwi na HCG ???

dlaczego zanim zadasz pytanie na kafe nie zrobisz testu?albo bety?nie siedzą tutaj sami lekarze!może to być ciąża, ale nie musi!!!!