Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdepowiedziafszy

jak bardzo nudny jestem?

Polecane posty

Gość prawdepowiedziafszy

znajdz prace-zaliczone znajdz pasje-niezaliczone bądz pewny siebie-niezaliczone wypełnij jakoś czas-niezaliczone znajdz przyjaciela-niezaliczone znajdz dziewczyne i się zakochaj-niezaliczone uprawiaj seks-niezaliczone wyprowadz się od starych-niezaliczone baw się życiem-w pełni niezaliczone bądz więcej na dworzu -niezaliczone

Gość oj boy
załosne i raczej nikogo nie zainteresuje

Gość prawdepowiedziafszy
upupupup

Gość vredota
ale masz klawe życie :P

Gość kamil fuks
dodaj do listy psychiatrę

Gość Somnum
na "dworzu" ???? a co to jest?

Gość czy potrzebne ci to
A czy ty rzeczywiscie tego pragniesz i potrzebujesz co wymieniasz.....czy tylko uważasz że świat wymaga takich jakichś modnych powinności? A nie możesz być sobą? I żyć tak jak rzeczywiście lubisz? Czy jestes nudny? Nie wiem Tylko nudni ludzie nudzą się i zanudzają innych........zastanawianie się i refleksje nad sensem życia...nie musza świadczć o nudzie tylko raczej o pogłębieniu chęci poznania się....to rozwój...i zawsze coś z tego wynika dla zastanawiającego się. A choćby....zrozumienie dlaczego nie ma się dobrego przyjaciela...a raczej jakie cechy musimy w sobie rozwinąć aby być zdolnym do obdarzenia przyjaźnią drugiego człowieka, do pozyskania go ..jego zaufania i lojalności (i wzajemnie)...przyjaciele sami się nie znajdują...budowanie przyjaźni to proces i spełnienie pewnych warunków..to tak jak w miłości...trzeba dać aby otrzymać..........przyjaźń wywołuje przyjaźń ...a miłość wywołuje miłość...pośpiech i natarczywośc może zniweczyć wszystko...........powodzenia

Gość prawdepowiedziafszy
czy potrzebne ci to dobrze gadasz

Gość spark,
mam tak samo jak ty, tylko nie mam nawet pracy...