Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hermiona_9925

firma Polonica

Polecane posty

Pracował ktoś w Niemczech przez Agencję Pracy Polonica z Wrocławia? nigdzie nie ma opinii na ich temat. Miał ktoś kontakt z tym pośrednikiem?

Gość Ametystowa Aneta
niestety on ma małego, ledwo zlapalam mu ustami

hej! Wlasnie ja wybieram sie teraz do pracy poprzez tego posrednika. Czy ty rowniez? A jaka konkretnie praca? Ja przy produkcji artykulow spozywczych w Lohne. Czekam na twoja odpowiedz ;)

Gość J_92
Cześć ja też mam zamiar wyjechac z nimi do Lohne do pakowania artykułów spożywczych. Mogę wiedziec kiedy wyjezdzasz? Bo ja mam być tam na 29.06. Nigdzie nie można nic o nich znaleźć. Obiecują dobre warunki, podobno od lat ludzie z nimi wyjezdzaja tylko jakos nkt nie chce sie wypowiedziec;/

Czesc. Ja wyjezdzam jutro, poniewaz mam tam byc 22.06. Mam nadzieję, że wszystko będzie okej. Tez wlasnie szukałam o nich czegokolwiek, ale niestety nic nie ma. A jedziesz sam/a ?

Gość J_92
Tez miałam jechać jutro ale Pani do mnie zadzwoniła i powiedziała, że wyjazd został przesunięty na 29 ponieważ dziewczyna z29 chciala jechac 22 i mnie przenieśli na 29. Mi to w sumie pasuje bo jade z koleżanka. Ona miała jechac 29 a ja 22. Podobno jeżdża tam osoby które kilka razy juz były. Nie wiesz może czy bedziemy miec internet?

Ja też własnie jadę z kolezanka, wiec cieszę się ze nie bede sama. Wiec w sumie jesli jezdza tam osoby, które kilka razy juz były to musi byc tam spoko. Wlasnie co do interentu to nie wiem-moja kolezanka dzwonila i pytala się Pani ale ona tez nie wiedziala;/

Gość gość
firme,byłam przez nich w niemczech w pracy,wszystko ok pieniadze na czas tylko jeden zarzut mało sie interesuja ludzmi jezeli chodzi o warunki mieszkalne

Gość ajronek
widzę że dość mało jest tutaj opinii o Polonica. szkoda. ja już przez to przesyłam. polecam poniżej forum gdzie jest sporo wypowiedzi byłych i obecnych wypowiedzi ich pracowników, duża wiedza o tym co się dzieje. pozdrawiam ciepło i bądźcie czujni http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,856929