Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elewirka28

Czuje ze powoli zaczynam wariowac.Pomocy.

Polecane posty

Gość hfhut
i napisalas ze masz leki czyli z tego wychdozi zeby dobrze sie czuc trzweba brac non stop leki. o to mi chodzi

Gość redziaa
Troche tak jest. Ja co prawda bralam bardzo zmniejszona po jakims czasie dawke i efekt dalej sie utrzymywal, ale jak przestalam brac tabletki to po czasie lęki wrocily. Dlatego powinno sie korzystac z psychoterapii u psychologa, na co ja narazie nie moge sobie pozwolic.

Gość elewirka28
ja mam za 2 tyg. pierwsza wizyte u psychologa. przestaje wiezyc ze bedfzie ze mna dobrze. jest dzien a ja caly czas mysle co sie wydarzy wieczorem. wypilam melise- jestem spokojniejsza ale mysli nie daja spokoju.

Gość slkjfkjksjiiljklsdjlkfss
Wybierz się koniecznie do lekarza, nawet rodzinnego, myślę że powinien ci przepisać coś doraznie na lęki. Nie ma sensu się męczyć, a leki przynajmniej na początku naprawdę pomagają :)

Gość elewirka28
a cos na uspokojenie bez recepty? poszlabym i cos kupila.

wiesz, nie wiem czy w nerwicy takie specyfiki ziołowe będą skuteczne ale możesz spróbować persen czy kalms. Proponuję lekarza rodzinnego, bo nie trzeba długo czekać na wizytę a na pewno coś zaradzi. I nie wstydz się, choroba jak każda inna. Lęk i natręctwa myślowe są wynikiem zachwiania równowagi między różnymi neuroprzekaznikami w mózgu. Poszukaj opieki dla dziecka na czas wizyty i powiedz lekarzowi o dolegliwościach.

Gość elewirka28
wstydze sie isc do lekarza bo boim rodzinnym jest ciotka.

lekarza obowiązuje tajemnica lekarska, ale jeżeli masz obawy to może spróbuj skorzystać z nocnej opieki lekarskiej, tam jest lekarz który jest jakby odpowiednikiem lekarza rodzinnego. Taki nocny POZ może mieścić się przy pogotowiu, choć niekoniecznie. Kochana bardzo ci współczuję a tym samym rozumiem bo niedawno przeżywałam to samo. Leki pomogły w ciągu paru dni.

Gość elewirka28
a co bierzesz?

anty-d i przez pierwsze kilka dni brałam afobam, ale to tylko na recepte jest. Anty-d zaczynają działać dopiero po pewnym czasie. Ale już jest lepiej

Gość wdhdcbcccxx
up

Gość werteere
up