Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan prezes chętnie przeleci ..

pan prezes chętnie przeleci

Polecane posty

Witam ,od jakiegoś czasu szukam pracy i wiecie co jestem w szoku ... jak już coś znajdę co mi pasuje (i mogłabym wykonywać z pasją ) trafia mi się szef zbok a mianowicie myśli że jak jest prezesem to w ramach mojej pensji mam świadczyć usługi sexualne ... masakra trafiło wam się coś takiego ?

Gość prawdepowiedziafszy
nie lubisz smaku spermy ? o patrzcie ludzie jaka wybredna

Gość hare hare
to całkowicie normalne w patologicznej gospodarce, jaką mamy

prawdepowiedziafszy - wiesz co innego lubić i uprawiać sex z przyjemnością z miłym facetem który mi się podoba a co innego obleśny tłusty zbok ...

Gość kiniasuI
autorko, ale jak dostajesz kase za lizanie siusiaka szefa to pewnie sie cieszysz

ani kasy nie dostaje , ani czef się nie cieszy bo ja takiej pracy nie chce i nie pozwalam na takie rzeczy ! wiem że są panie które zarabiają w ten sposób ja się brzydze bo jak bym chciała być kurwą to poszłabym do agencji a nie do pracy za 1500!

Gość spark,
patczcie jaka kurwa wybredna.!!! gdyby nie bylo facetow to bys na tlusciocha tez poleciala ty kurwo.

Niestety ale muszę Pani autorce przyznać rację ;/ W naszych czasach wszystko jest możliwe... I chyba lepiej dla nas wyjdzie zbieranie puszek na złom niż dawanie dupy szefowi ... ;/ "spark" pewnie jest całkiem możliwe że sam jesteś obleśnym grubym typem który bys coś umoczył ;/ A tu pech :D są kobiety które się szanują ;)

spark - chyba musisz mieć bardzo dużu kompleks na swój temat jeżeli musisz płacić za sex to obleśne !!! ja znam swoją wartość i zgadzam się z KaalipsOo wolałabym puszki po rowach zbierać niż dawać takim Frajerom jak TY złamasie ! kobieta powinna znać swoją wartość i zarabiać tym co ma w głowie a nie dupą ! :p